HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Haziran 2016 Çarşamba Saat: 09:33

ALTINORDU’DA 12 BÖLGEYE 30 İFTAR ÇADIRI

Altınordu Merkez İlçesinin 12 Bölge 30 mahallesine iftar çadırı kurulacak.
ALTINORDU’DA 12 BÖLGEYE 30 İFTAR ÇADIRI

ÖZEL HABER: ŞAFAK DELİÇAKAR

Altınordu Merkez İlçesinin 12 Bölge 30 mahallesine iftar çadırı kurulacak.

Altınordu Belediyesi Başkanı Engin Tekintaş, yaklaşan mübarek Ramazan ayı için yaptığı açıklamada Ramazan ayı takvimi süresince Altınordu sınırları içerisinde planlanan 12 bölge üzerinde 30 mahalleye iftar çadırı kurulacağını söyledi.

Başkan Tekintaş ayrıca Ramazan ayı başlamadan da belediye tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi adı altında yardım yapacaklarını belirtti.

Geleneksel olarak her yıl Tayfun Gürsoy Parkında kurulan iftar çadırı içinde hazırlıkların son aşamaya geldiğini sözlerine ekleyen Başkan Tekintaş; “Altınordu Belediyemiz tarafından kurulan ve hayırsever iş adamlarının katkıları ile Ramazan ayı boyunca açık olacak İftar çadırına ihtiyaç sahibi olsun olmasın bütün Ordulu hemşerilerimizi bekliyoruz. İftar çadırında her gün bin beş yüze yakın vatandaşın orucunu açacağını tahmin ediyoruz. Hayırsever kardeşlerimizin de büyük desteği ile her akşam planlı bir şekilde yürüttüğü bu programımız ramazan ayı boyunca devam edecek. Altınordu Belediyesi olarak sadece burada değil, belirlediğimiz mahallelerde de Altınordu Belediyesi olarak mahalle iftarları da organize edeceğiz” dedi.

Bu arada Altınordu Belediyesi tarafından kurulan ve hayırsever iş adamlarının katkıları ile Ramazan ayı boyunca açık olacak olan iftar çadırlarının her akşam Altınordu genelinde yaklaşık günde 45 Bin vatandaşı ağırlaması hedefleniyor.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesinin de yine 19 ilçe tamamında ilçe belediyeleri ile birlikte iftar çadırı da kuracakları alınan bilgiler arasında yer aldı. Böylece Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Altınordu ve 18 ilçede günde yaklaşık 70 Bin, 30 günde de 250 bin kişiye hizmet verilmesi bekleniyor.

Diğer taraftan belediyelerin Ramazan ayı boyunca iftardan sonra düzenleyeceği etkinliklerle Ramazan ruhunun da taçlandırılacağı da kaydedildi. Çeşitli gösteri, müzik ve tiyatro gibi eğlenceler tertiplenerek vatandaşların beğenisine sunulacak.

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DA, 12, BÖLGEYE, 30, İFTAR, ÇADIRI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız