HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Kasım 2018 Cuma Saat: 10:18

TOMAKİN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI

  AK Parti’den Altınordu Belediye başkan Aday Adayı  olan Av. Muhammed Emre Tomakin aday adaylığı  çalışmalarına hızlı başladı. İlk olarak sokağa inerek esnafları ziyaret eden Av. Tomakin gittiği yerlerde vatandaşlardan  yoğun
TOMAKİN ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI

 

AK Parti’den Altınordu Belediye başkan Aday Adayı  olan Av. Muhammed Emre Tomakin aday adaylığı  çalışmalarına hızlı başladı.

İlk olarak sokağa inerek esnafları ziyaret eden Av. Tomakin gittiği yerlerde vatandaşlardan  yoğun ilgi gördü.  Av. Tomakin, “Altınordumuzun altın kalpli insanlarıyla hasbihal ettik. Güzel dua ve temennilerini bizden esirgemeyen hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Altınordu Ziraat Odası Başkanı Selami Akarsu’yu ziyaret eden Av. Emre Tomakin, Ziraat odası Başkanımız Selami Akarsu ile Ordu’yu ve fındığı konuşarak görüş alış verişinde bulunduk. Altınordumuza yapılan hizmetleri daha ileriye taşıyıp, vatandaşlarımız için yaşam kalitesi daha yüksek bir şehir imar etmek için bu yola çıktık. Nasip olurda bu kutlu görev bize verilirse gecemizi gündüzümüze katıp Altınordu ilçemiz için çalışacağız” dedi.

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Selami Akarsu da nazik ziyaretlerinden dolayı aday adayı Av. Emre Tomakin’e teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler : TOMAKİN, ÇALIŞMALARA, HIZLI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız