HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ocak 2019 Cuma Saat: 09:51

CHP’nin Adayları Yan Yana

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gülyalı Belediye Başkan Aday Adayları birliktelik pozu verdi. 31 Mart Yerel Seçimleri için Gülyalı’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuru yapan Zafer Altan, Ahmet Y
CHP’nin Adayları Yan Yana

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gülyalı Belediye Başkan Aday Adayları birliktelik pozu verdi. 31 Mart Yerel Seçimleri için Gülyalı’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuru yapan Zafer Altan, Ahmet Yüce ve Ulaş Tepe bir araya geldi.

Ulaş Tepe’nin CHP tarafından Türkiye’nin en genç belediye başkan adayları içerisinde açıklanmasından sonra diğer aday adayları da destek açıklamasında bulundu.

Birlikte çalışarak, Gülyalı’da sevginin kazanmasına ve halkın belediyeciliğinin kazanmasına katkı sağlayacaklarını belirten Ahmet Yüce ve Zafer Altan, küslük, kırgınlık olmadan halkın dertlerine derman olacak belediyecilik için Ulaş Tepe’yle birlikte çalışacaklarını belirttiler.

Parti içerisinde hizmette kırgınlık, ayrılık olmayacağını belirten Ulaş Tepe, “Bu süreçte aday adayı olan Ahmet Yüce ve Zafer Altan’a seçim çalışmalarıma destekleri için teşekkür ediyorum. Parti içinde bir demokrasi örneği sergiliyoruz. Hepimizin derdi Gülyalı ve birlikte çalışarak bunu başaracağız.” Açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : CHP’nin, Adayları, Yan, Yana

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız