HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ocak 2019 Perşembe Saat: 09:28

“BİR KİŞİ DAHA EKSİLMEYECEĞİZ”

Ordu Kadını Güçlendirme Derneği, Eğitim Kültür Sanat ve Kadın Derneği, Türk Kadınlar Birliği Ordu Şubesi, KESK Ordu Şubesi ve Yeşiller Sol Gelecek Partisi tarafından oluşturulan Ordu Kadın Platformu, dün tahıl pazarında düzenledikle
“BİR KİŞİ DAHA EKSİLMEYECEĞİZ”

Ordu Kadını Güçlendirme Derneği, Eğitim Kültür Sanat ve Kadın Derneği, Türk Kadınlar Birliği Ordu Şubesi, KESK Ordu Şubesi ve Yeşiller Sol Gelecek Partisi tarafından oluşturulan Ordu Kadın Platformu, dün tahıl pazarında düzenledikleri eylemle kamu çalışanı Mühendis Mehtap Toptaş ve ailesinin, eski idari amiri A.S ile yakınları tarafından uğramış olduğu saldırıyı kınadı.

Platform adına basın açıklaması yapan Mehtap Yuva; “14 Ocak 2019 tarihinde basına yansımış olan, kamu çalışanı Mühendis Mehtap Toptaş ve ailesinin, eski idari amiri A.S ile yakınları tarafından uğramış olduğu saldırıyı kınıyoruz” dedi.

Yargıya intikal eden bu insanlık dışı saldırının takipçisi olacağız diyen Yuva, şöyle devam etti; “Sebebi her ne olursa bir kadın üzerinde psikolojik baskı kurup, fiziksel anlamda orantısız güç kullanarak şiddete maruz bırakmak insanlık onuruna yakışmayan bir durumdur. İnsanlık dışı bu vahşi saldırıya sebep olan şahsın halen dışarıda olması mağdur edilmiş bir kadına devletimizin ilgili kurumları tarafından sahip çıkılmasını daha da elzem kılmaktadır. 

Bizler sorumlu sivil toplum örgütleri olarak, suçluların bir an evvel gerekli cezayı almasını, devam etmekte olan yargı sürecinde mağdur kadının ve ailesinin korunması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Adalet Bakanlığının olayı enine boyuna inceleyerek bundan sonra oluşabilecek mağduriyetlerin giderilmesi için gerekli inceleme ve soruşturmayı yapmasını önemle arz ediyoruz. Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız. Bir kişi daha eksilmeyeceğiz!” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler : “BİR, KİŞİ, DAHA, EKSİLMEYECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız