HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ağustos 2019 Perşembe Saat: 11:06

KENT BAYRAMLAŞMASI YAPILDI

Orduda, her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale getirilen Kent Bayramlaşması Ordu Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirildi. Düzenlenen, kent bayramlaşması programında konuşma yapan Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Bayramlar, küskünlerin ba
KENT BAYRAMLAŞMASI YAPILDI

Ordu'da, her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale getirilen Kent Bayramlaşması Ordu Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen, kent bayramlaşması programında konuşma yapan Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Bayramlar, küskünlerin barıştığı ve yardımlaşma duygusunun en üst seviyede olduğu günlerdir” dedi.

Vali Yavuz konuşmasına şöyle devam etti. “Böylesine mübarek günde yine bir aradayız. Bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Biliyoruz ki; Bayramlar küskünlüklerin ortadan kalktığı ve yardımlaşma duygusunun en üst seviyede olduğu özel günlerimizden birisidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emirleri doğrultusunda, Ordu Valiliği olarak her türlü tedbirleri aldık. Bu kapsam da yardıma muhtaç ailelerimizin bayramlarını en güzel şekilde geçirmesi için gereken tüm yardımlar yapılmış bulunuyor. Yine aynı şekilde ilçelerimizde de kaymakamlıklarımız bu çalışmaları yaptılar. Bu vesileyle, siz kıymetli hemşerilerimin mübarek kurban bayramlarını en içten duygularımla tebrik ediyorum” dedi.

Programda bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için sevinçli günlerimizdir” dedi.

Başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti. “Kıymetli hemşerilerim bugün güzel bir günü hep birlikte yaşıyoruz. İnanıyorum ki her günümüz diğer günü aratmayacak şekilde daha güzel geçecek. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için özel günlerimizden birisidir. Onun için bugünlerimiz çok önemlidir. Bu vesileyle, siz kıymetli hemşerilerim ve tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. İnşallah kazasız, belasız bir bayram geçirmeniz temennisi ile hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti  İstanbul Milletvekili İsmet Uçma yaptığı konuşmada, “Biz büyük bir aileyiz. Bayramlaşıyoruz, kucaklaşıyoruz. Bugün daha çok sevgiyi,  kardeşliği, güzellikleri çoğaltmanın ülkemizi büyütmenin  zamanıdır” derken, AK Parti Ordu Milletvekili Ergun Taşçı,  “Ordu'da mübarek Kurban bayramını idrak ediyoruz. Zaferler ayı olan Ağustos'ta Kurban bayramını güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz” diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız ise yaptığı konuşmada, “Bugün burada Kurban bayramı münasebetiyle birliğin ve beraberliğin örneğini gösteriyoruz. İnsallah bu örneğimiz Ordu'da daha da büyüyerek, daha da ileri giderek, devam eder temennisindeyim. Biz bir araya gelmek için bir sürü sebebi olan bir milletiz. Bugün, Ordu bunun en güzel örneğini gösteriyor. Tüm Türkiye'de bu örnek  olacaktır. Bu örneği  ortaya koyan Sayın Valimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ordu MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt konuşmasında “Bu bayram vesilesiyle Suriye'de devletimizin varlığı,  birliği ve bütünlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bin yıllık geleceği için mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Özel Güvenlik Kuvvetlerimize, Özel Harekatımıza cenabı  Allah yardım etsin, ayaklarının  tırnaklarına  dahi zarar gelmesin. Bu Kurban vesilesiyle en büyük temennim başta PKK olmak üzere FETÖ gibi bütün terör örgütlerinden temizlenilen  bir ülkeyi hep birlikte yaşayalım istiyorum. Bu ülkede birliği, beraberliği, huzuru koruyalım. Böyle bir bayram güzelliği yaşattığı içinde Sayın Valimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Altınordu Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen Kent Bayramlaşmasına, Vali Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Ergün Taşcı, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, siyasi partilerin yöneticileri, daire müdürleri, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler : KENT, BAYRAMLAŞMASI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız