HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Temmuz 2016 Perşembe Saat: 09:09

BAŞKAN YILMAZ: ANADOLU İNSANINI HESAP ETMEDİLER

  Ülkenin ve milletin geleceğine kasteden, vatan hainleri tarafından planlanan darbeye, tepkilerini göstermek için Ordulular her geçen gün artan bir şekilde meydanlara akın ediyor.
BAŞKAN YILMAZ: ANADOLU İNSANINI HESAP ETMEDİLER

 

Ülkenin ve milletin geleceğine kasteden, vatan hainleri tarafından planlanan darbeye, tepkilerini göstermek için Ordulular her geçen gün artan bir şekilde meydanlara akın ediyor.

Demokrasi nöbetinin 5. gününde kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla ve genciyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na akın eden binlerce vatandaş, bu vatanı çapulculara bırakmayacaklarını ve demokrasiye sahip çıkacaklarını bir kez daha haykırdı.

 

“DARBECİLER, ANADOLU İNSANINI HESAP EDEMEDİLER”

Her gece sabaha kadar meydanda nöbet tutan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz burada yaptığı konuşmada darbecilerin her şeyi planlamasına rağmen hesap edemediği çok önemli şeylerin bu hain planı bozduğunu söyleyerek “Her şeyi hesap ettiler ama bazı şeyleri hesap edemediler.

Eline odun alıp darbecilerin karşısına dikilen ve tankları durdurmaya çalışan teyzemizi, direksiyonunda çarşaflı bir ablamızın olduğu kamyonete binerek meydanlara inen halkımızı, darbeye karşı hayatını ortaya koyan 70 yaşındaki dedeleri, 100 yaşındaki nineleri hesap edemediler. Karadenizlisi, Egelisi, yaşlısı ve genciyle darbeye karşı duran Anadolu insanını hesap edemediler.” dedi.

 

“KARANLIK ELLERE KARŞI MEYDANLARDAYIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası sürecinde yayınlanan bir videoyu paylaşan Başkan Enver Yılmaz, “Daha darbenin ilk saatlerinde tankların önüne durarak darbeye hayır diyen ve oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçak abimizin adeta günümüzde yaşananları görerek hazırladığı bu video bugün yaşananları özetliyor. Ülkemize uzanan ve bayrağımızı indirmeye çalışan karanlık ellere karşı hep birlikte meydanlardayız” dedi.

 

“DARBECİ VATAN HAİNLERİ, DÜŞMANLARIMIZLA KOL KOLA GEZİYOR”

Başkan Enver Yılmaz, bu ülkenin düşmanlarına karşı alınan silahların vatan hainleri tarafından halka çevrildiğini hatırlatarak, “Bizim düşmanlarımıza ve terör örgütlerine karşı kullanalım diye aldığımız silahlarla bu halka ateş açtılar, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı, TBMM’yi ve devlet kurumlarını bombaladılar, Cumhurbaşkanı’nı öldürmek istediler. Daha sonra da gittiler, Yunanistan’a ve terör örgütü PDY’ye yani bizim düşmanlarımıza sığındılar. Demek ki düşmanlarımızla el ele, kol kola birlikte hareket ediyorlar” dedi.

 

“HERKESİ MEYDANLARA BEKLİYORUZ”

Başkan Enver Yılmaz yapılan girişimin bayrağımıza, ülkemize, birliğimize ve beraberliğimize karşı yapılan bir saldırı olduğuna dikkat çekerek “Bu saldırıya karşı bütün milletimiz bir bütün oldu. Ordu olarak olayın başından bu yana süreci çok iyi götürdük. Bütün kurumlar birlik beraberlik içerisinde hükümetimizin ve devletimizin yanında yer aldı. Bu parti meselesi değil, bu Türkiye’nin meselesi, hepimizin meselesi. Bu meseleyi çözmek bizim borcumuz. Herkesi meydanlara davet ediyoruz. Demokrasi Meydanımızdaki platformdan siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri darbeye karşı olan düşüncelerini istedikleri şekilde ifade edebilirler” dedi. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, YILMAZ:, ANADOLU, İNSANINI, HESAP, ETMEDİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız