HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Temmuz 2016 Pazar Saat: 15:08

13 PERSONEL AÇIĞA ALINDI

BÜYÜKŞEHİR’DE, FETÖ/PDY OPERASYONU:
13 PERSONEL AÇIĞA ALINDI

BÜYÜKŞEHİR’DE, FETÖ/PDY OPERASYONU:

13 PERSONEL AÇIĞA ALINDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgisi olduğu tespit edilen 13 personelin açığa alındığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi önünde kurulan Demokrasi Meydanın da toplanan çok sayıda vatandaş, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etmeyi sürdürmeye devam ediyor. Mehteran takımının gösteri yaptığı alanda, din görevlileri ise, son günlerde yaşanan olaylarda hayatını kaybedenler için Yasin-i Şerif okuyup, dualar ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı 
Enver Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Ordulu vatandaşlara teşekkürlerini yineleyerek, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından meydanların boş bırakılmadığına dikkat çekti.

Yaşanan süreçle ilgili kentteki gelişmeleri de vatandaşlarla paylaşan Başkan Yılmaz, "Biz, 'paralel ihanet çetesi' diyoruz. 
Türkiye genelinde FETÖ Paralel Devlet Yapılanması'na karşı Temmuz'un 16'sından itibaren çok şiddetli ve tavizsiz bir şekilde süreç takip ediliyor. Biz de Ordu ve Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak hemen darbe girişiminin ertesi gününden itibaren kendi imkanlarımızla yapmış olduğumuz araştırmalar çerçevesinde bu yapılanmayla bu örgütle bu paralel ihanet çetesi ile bağlantısı olduğuna kanaat getirdiğimiz ve delillendirdiğimiz yaklaşık şu an itibariyle 13 tane çalışanımızı açığa aldık." dedi.
Bu sayıyla ilgili çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünün altını çizen Başkan Yılmaz şunları söyledi: 
"Yoğunluğun ve gelen bilgilerin geçerliliğine göre bu sayı artabilir. 
Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni kurulan bir belediye. Bu çalışanlarımızın da aşağı yukarı tamamı daha önceki belediyeden ve İl Özel İdaresinden büyükşehire kalan çalışanlar. Dolayısıyla büyükşehir süreci öncesi de bu kurumların başındaki insanlara karşı da zaten yasal bir süreç başlatıldığı için biz hızlı bir şekilde takibimizi yaptık. Gerekli müdahaleyi yaptık. Bünyemizde bir tane dahi kalmayıncaya kadar bizim kendi iç mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bunun özelikle bilinmesini istiyorum."

Ordu genelinde hükümetin talimatını ilçe belediyelerine de sert bir şekilde uygulama konusunda gerekli talepte bulunduklarına da ayrıca dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Pazartesinden itibaren özellikle büyük ilçelerimizden bu konuda açıklamalar gelecektir. 
Ordu ili başından itibaren darbecilere karşı ne kadar dik durduysa paralel mücadeleye de içimizdeki hainlere karşı da ihanet çetesinin üyelerine karşı da biliniz ki o derece onurlu duracak" diye konuştu. (Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler : 13, PERSONEL, AÇIĞA, ALINDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız