HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Kasım 2019 Salı Saat: 08:34

FİDAN DİKME REKORUNA YEDAŞ’ TAN KATKI

Yaklaşık 2 milyonun üzerinde vatandaşın elektrik enerjisi ihtiyacını kaliteli ve kesintisiz bir şekilde sunan YEDAŞ, Tarım ve Orman Bakanlığının “Geleceğe Nefes” seferberliği kapsamında, Guinness tarafından tescillenen  “1 saatte
FİDAN DİKME REKORUNA YEDAŞ’ TAN KATKI

Yaklaşık 2 milyonun üzerinde vatandaşın elektrik enerjisi ihtiyacını kaliteli ve kesintisiz bir şekilde sunan YEDAŞ, Tarım ve Orman Bakanlığının “Geleceğe Nefes” seferberliği kapsamında, Guinness tarafından tescillenen  “1 saatte en fazla fidan dikme” rekoruna ekipleriyle tam destek sağladı.

YEDAŞ HAZIR BEKLEDİ

Samsun, Amasya, Çorum, Ordu ve Sinop illerinde hizmet veren YEDAŞ, “Geleceğe Nefes’ olmak için 11 Kasım saat 11.11’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ve Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’nin destekleriyle gerçekleştirilen ve sonucunda  Guinness tarafından dünya rekoru ile tescillenen organizasyonda, YEDAŞ ekipleri ağaç dikme rekoru kırılan alana 5 ağaç direk, 3 box kutusu ile enerji verdi. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı 2 hazır ekip ve 1 adet jeneratör ile rekor denemesi bitene kadar alanda hazır bulundu.

BAKAN PAKDEMİRLİ’DEN YEDAŞ’A TEŞEKKÜR

Pakdemirli, “Bu rekorda bizleri yalnız bırakmayan tüm Çorumlu vatandaşlarımıza bu fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Bu güzel sonucun ve gururun Çorum’a, insanımıza ve memleketimize yaşatılmasında en büyük pay şüphesiz ki Cumhurbaşkanımıza aittir. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, YEDAŞ başta olmak üzere Orman Genel Müdürlüğü mensupları, yerelde Çorum Belediyemiz, İl Özel İdaremiz, Orman İşletme Müdürlüğü, Emniyet ve Jandarma Teşkilatı, Üniversitemiz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile halkımız da elinden gelen her türlü imkânı sağladığı için teşekkür etti. Ayrıca YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, rekor denemesi için alanda hazır bulunan ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler : FİDAN, DİKME, REKORUNA, YEDAŞ’, TAN, KATKI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız