HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Kasım 2020 Pazartesi Saat: 10:06

TOPLANTI VE ETKİNLİKLER İPTAL!

İl Hıfzıssıhha Kurulu, pandemi nedeniyle Ordu’da tüm etkinlikler ile derneklerin genel kurul toplantıları 3 ay süreyle yapılmamasına karar verdi. Ordu’da daha önceden 02.10.2020 tarih ve 151 nolu karar ve bu kararı revize eden 09.10.2020
TOPLANTI VE ETKİNLİKLER İPTAL!

İl Hıfzıssıhha Kurulu, pandemi nedeniyle Ordu’da tüm etkinlikler ile derneklerin genel kurul toplantıları 3 ay süreyle yapılmamasına karar verdi.

Ordu’da daha önceden 02.10.2020 tarih ve 151 nolu karar ve bu kararı revize eden 09.10.2020 tarih ve 152 nolu İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile 01.12.2020 tarihine kadar yapılmaması kararlaştırılan, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve üst kuruluşları, birlikler ve kooperatifler tarafından düzenlenecek etkinliklerin (genel kurul toplantıları dahil) 01.03.2021 tarihine kadar ertelendi.

Bu arada alınan kararlara uymayan vatandaşlara Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282 nci maddesi gereğince idari para cezası verilmesi başta olmak üzere aykırılığın durumuna göre Kanunun ilgili maddeleri gereğince işlem yapılması, konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanununun 195 inci maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılması da verilen kararlar arasında yer aldı.

 

Anahtar Kelimeler : TOPLANTI, VE, ETKİNLİKLER, İPTAL!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız