HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ekim 2021 Çarşamba Saat: 09:50

ORDU TURİZİMDE ÇITAYI YÜKSELTİYOR

Ulugöl Tabiat Parkı, Ordu Büyükşehir Belediyesinin doğaya uyumlu, görüntü kirliliği oluşturmayan, ahşap ve taş mimari ile koruma planlarına uygun hayata geçireceği tesis ve çevre düzenleme projesi ile cazibesini artıracak. Tarım ve Orm
ORDU TURİZİMDE ÇITAYI YÜKSELTİYOR

Ulugöl Tabiat Parkı, Ordu Büyükşehir Belediyesinin doğaya uyumlu, görüntü kirliliği oluşturmayan, ahşap ve taş mimari ile koruma planlarına uygun hayata geçireceği tesis ve çevre düzenleme projesi ile cazibesini artıracak.

Tarım ve Orman Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğü tarafından onaylanan ve Gölköy Belediyesi tarafından ruhsatlandırılan proje yapılacak ihalenin ardından start alacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentte turizmi 12 aya yaymak için başlattığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ordu’da yeni turizm destinasyonları oluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi mevcut turizm noktalarında da yenileme ve düzenleme çalışmaları yürütüyor.

DOĞAYA UYUMLU, AHŞAP VE TAŞ MİMARİYLE İNŞA EDİLECEK

Bu kapsamda Gölköy ilçesinde bulunan Ulugöl Tabiat Parkı için proje hazırlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, projenin Tarım ve Orman Bakanlığı 11. Bölge Müdürlüğünün onayından geçmesi ve Gölköy Belediyesinin ruhsatlandırması ile ihale sürecini başlattı.

Hazırlanan proje kapsamında Ulugöl’e doğaya uyumlu, görüntü kirliliği oluşturmayan, ahşap ve taş mimari ile koruma planlarına uygun alanlar kazandırılacak. Bir butik otelinde yer alacağı proje tamamlandığında yerli ve yabancı turistlerin Ulugöl’e olan ilgisi daha da artıracak.

Anahtar Kelimeler : ORDU, TURİZİMDE, ÇITAYI, YÜKSELTİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız