HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Kasım 2021 Pazartesi Saat: 09:31

CHP’Lİ ŞAHİN: VATANDAŞ BORÇ İÇİNDE YÜZÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, vatandaşların borç içinde yüzdüğünü belirterek hemen erken seçime gidilmesi gerektiğini söyledi. İcralık olan vatandaşlarla ilgili açıklama yapan Başkan Şahin, “UYAP veri
CHP’Lİ ŞAHİN: VATANDAŞ BORÇ İÇİNDE YÜZÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, vatandaşların borç içinde yüzdüğünü belirterek hemen erken seçime gidilmesi gerektiğini söyledi.

İcralık olan vatandaşlarla ilgili açıklama yapan Başkan Şahin, “UYAP verilerine göre 11 ayda icra ve iflas dairelerine toplam 6 milyon 328 bin yeni dosya geldi. Geçen yıla göre bu sayı, 1 milyon 163 bin daha fazla. İcra dairelerinde derdest bulunan dosya sayısıysa 23 milyon 103 bine ulaştı” dedi.

“VATANDAŞIN ALIM GÜCÜ KALMADI”

         Vatandaşın artık alım gücünün kalmadığını ve bir şey alacakken kırk kez düşündüğünü ifade eden Başkan Şahin, “AKP, milletin üstüne karabasan gibi çöktü. Ortada ne adalet ne de kalkınma kaldı. Türk Lirası her gün Dolar karşısında değer kaybetti. Millet borç içinde yüzüyor. İnsanlar rahatlıkla yiyecek-içecek alamıyor. Bir alacakları şeyde kırk kez düşünüyor. Bir anne, bir baba ya da bekar bir insan, bugün canını istediği şeyi alamıyor. Almak istese de borçla alıyor. Kredi kartıyla alıyor. Sonra da borcu borçla ödemeye çalışıyor ancak o da bir yerde tıkanıyor. Tüm bu döngünün sonunda ise insanlarımız icralık oluyor. Dosyalar da yağmur olup icra ve iflas dairelerine sağanak şekilde yağıyor” diye konuştu.

“HEMEN ERKEN SEÇİME GİDİLMELİ”

Vakit kaybetmeden erken seçime gidilmesi gerektiğini belirten Başkan Şahin, “Toplumun hemen hemen her kesimi bu geçimsizlik altında kıvranıyor. Buna artık bir dur deme zamanı geldi ve geçiyor. O yüzden hemen erken seçime gidilmeli ve erken seçimle AKP’ye ebediyen elveda denilmeli” şeklinde konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız