HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Kasım 2021 Pazartesi Saat: 09:36

SP ALTINORDU, SERDAROĞLU İLE DEVAM

Saadet Partisi Altınordu İlçe Başkanlığı ikinci olağan kongresi dün OKSM’de gerçekleştirildi. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, GİK üyesi İdris Naim Şahin, İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, CHP Altınordu İl
SP ALTINORDU, SERDAROĞLU İLE DEVAM

Saadet Partisi Altınordu İlçe Başkanlığı ikinci olağan kongresi dün OKSM’de gerçekleştirildi. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, GİK üyesi İdris Naim Şahin, İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, Deva Partisi, Gelecek Partisi il ilçe başkanı temsilcileri ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ardından açılış konuşmasını yapan SP Altınordu İlçe Başkanı Fuat Serdaroğlu yaptığı konuşmada; “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor, biz Saadet Partisi olarak milletimizi bu zor süreçten kurtarmak ülkemizi ve ilimizi yaşanabilir dünyayı kurmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışacağız kimse üzülmesin. Mahzun olmasın bizde mili görüş kadroları olarak bu sıkıntıları aşar ve ülkemize refaha ulaştırırız. Geçmişte yaptığımız gibi yeniden ağır sanayi hamlesi, yeniden üreten bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. Bizler ilimizde ve ülkemizdeki yaşanan sıkıntıları tespit edip bu yanlışlar ve sıkıntılardan nasıl kurtuluruz çözümünü bilen bir teşkilatız” dedi.

Serdaroğlu’nun ardından siyasi konuşmalarda söz alan SP Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz fındık üzerinden, Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın hükümetin ekonomik politikalarını GİK üyesi İdris Naim Şahin’le partilerinin kurucusu merhum Necmettin Erbakan’dan bugüne kadar milli görüş politikalarını değerlendirdi.

Konuşmaların ardından SP Altınordu İlçe Başkanı Fuat Serdaroğlu tüm üyelerin oyunu alarak yeniden güven tazeledi.

 

Anahtar Kelimeler : SP, ALTINORDU, SERDAROĞLU, İLE, DEVAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız