HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Aralık 2021 Pazartesi Saat: 09:25

TAVLI; “GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ TÜRKİYE DEMEKTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Altınordu İlçe Başkanı Av. Sude Tavlı, 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 87’inci yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, ‘Güçlü Kadın Güçlü Türkiye’ eksenine di
TAVLI; “GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ TÜRKİYE DEMEKTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Altınordu İlçe Başkanı Av. Sude Tavlı, 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 87’inci yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, ‘Güçlü Kadın Güçlü Türkiye’ eksenine dikkat çekti.
Başkan Tavlı, açıklamasında, Atatürk’ün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını verdiği 5 Aralık 1934 tarihinde, Atatürk’ün, çağı ve değişeni değil, değişecek zamanı milletine göstermesi, kadın hakları ve kadın-erkek eşitliği konularında daha insanlık tarihinin ufkunda bile görünmemişken Türk Kadınına, haklarını vermesinin değerinin daha iyi anlaşılır olduğunu söyledi.

Tavlı; “Bütün insanlık tarihi boyunca, tarihin hiçbir döneminde, hiçbir lider kadın hakları konusunda Atatürk kadar önsezili ve öngörülü olmamış, onun kadar uğraş ve savaş vermemiştir. Bizim için kadın; hanların hanıdır. Biz de kadın anadır, yardır, yarendir, yoldaştır. Bizde kadın kahramandır” dedi.

Bizler de Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin çizgisinden ve direktiflerinden hareketle, milletimizin gür sesi Milliyetçi Hareket Partisi olarak, tüm hassasiyetimizle, kadına dair her şeyi medeniyetimizin temel esasları ve tarihten gelen özgüveni çerçevesinde ele alıyor ve çözüm üretiyoruz diyen Başkan Tavlı, şöyle devam etti;

“Tarihten bize kalan mirasın ve tarihimizin bize atfettiği kadim değerin bilincinde hem siyasi platformda, hem ekonomik, hem kültürel olarak ‘Güçlü Kadın Güçlü Türkiye’ ekseninde hareket ediyoruz.

Liyakat sahibi, donanımlı, vatan ve millet sevdası ile bezenmiş milliyetçi ülkücü kadınlarımızın sadece seçen değil, seçilen noktada varlık göstermeleri adına mücadele ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Kadınları Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerinin yılmaz bekçileri, kurucu Genel Başkanımızın Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in fikir ve doktrinlerinden ayrılmayarak, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde, her alanda en ön safta yılmadan çalışacağını her fırsatta gösterecektir” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız