HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Aralık 2021 Pazartesi Saat: 09:27

ÇİMÇİTLER VE KONTEYNIRLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Pandemi sürecinin her alanda hala devam ettiği bilinciyle hareket eden Altınordu Belediyesi, Altınorduluların sağlığını korumak amacıyla hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
ÇİMÇİTLER VE KONTEYNIRLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Pandemi sürecinin her alanda hala devam ettiği bilinciyle hareket eden Altınordu Belediyesi, Altınordulu'ların sağlığını korumak amacıyla hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Pandeminin ilk gününden bugüne öncü çalışmalara imza atan, salgınla mücadele kapsamında ilçede hummalı bir çalışma yürüten Altınordu Belediyesi şehirde bulunan tüm konteynır ve çimçitleri düzenli olarak yıkıyor ve dezenfekte ediyor. Pandemi sürecinin başından bu yana belediye hizmet alanlarında hijyenik ortam oluşması ve toplum sağlığının korunması noktasında 7/24 kesintisiz bir mesai veren belediye ekipleri, temiz ve yaşanabilir bir Altınordu hedefiyle çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.  Altyapıdan üst yapıya, sosyal ve kültürel belediyecilikten tarımsal hizmetlere her alanda ilkleri hayata geçiren Altınordu Belediyesi, hijyen ve dezenfeksiyon seferberliği ile de vatandaşların beğeni ve takdirini toplamaya devam ediyor.

Bu kapsamda her gün çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Altınordu Belediyesi, Altınordu’yu sokak sokak cadde cadde hijyene kavuşturmaya devam ediyor.

 

ÇALIŞMALAR KAPSAMLI ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Belirli bir program dahilinde pandemi döneminde hizmetlerine devam eden Altınordu Belediyesi Mobil sağlık tarama aracı ve aşılama hizmetlerini vatandaşların ayağına kadar götürerek sosyal belediyecilik alanında adeta çığır açmıştı. Yapılan bu sağlık çalışmalarının korunması adına Şehirdeki dezenfekte çalışmaları da aralıksız sürüyor.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla şehrin dört bir yanında bulunan tüm konteynır ve çimçitler kapsamlı bir şekilde dezenfekte edilerek vatandaşlar ve temizlik personelleri için hijyenik bir ortam hazırlanıyor. Ekiplerin şehir genelinde kapsamlı şekilde yürüttüğü hijyen çalışmaları devam ediyor.Bu sayede Altınordu sokakları belediye ekipleri tarafından pandemi koşullarına her zaman hazır şekilde tutuluyor.

BAŞKAN TÖREN, “TÜM ÇALIŞMALARIMIZ EKİPLERİMİZ TARAFINDAN PLANLI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR”

Göreve geldikleri günden itibaren temiz çevre temiz şehir ve çevre dostu bir belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini gerçekleştirdiklerini belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "İlçemizdeki tüm mahallelerimizde evsel atıkların toplanmasından sokakların temizlenmesine ve çöp konteynırlarının dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından planlı bir şekilde gerçekleştiriliyor.  Ekiplerimiz 7/24 kesintisiz bir mesai ile sürdürdükleri çalışmalar kapsamında şehirde bulunan tüm konteynır ve çimçitleri vatandaşlarımızın sağlığı için periyodik olarak dezenfekte ediyor. Her alanda olduğu gibi hijyen noktasında da hemşehrilerimizi Temiz çevre ve temiz şehirde yaşatma kararlığımızdan taviz vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ÇİMÇİTLER, VE, KONTEYNIRLAR, DEZENFEKTE, EDİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız