HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Aralık 2016 Çarşamba Saat: 09:46

ALTINORDU' YA 37 MİLYONLUK YATIRIM

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında Altınordu İlçesine 37 Milyonluk
ALTINORDU' YA 37 MİLYONLUK YATIRIM

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında Altınordu İlçesine 37 Milyonluk içme suyu ve alt yapı yatırımı gerçekleştirecek.
OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Altınordu Belediyesinde toplantı yapılarak, 2015 ve 2016 yıllarında hayata geçen yatırımlar ile 2017 yılında yapılması planlanan projelerin bilgileri sunum eşliğinde gösterilerek konuşuldu.
Altınordu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ Yönetimi Kurulu Üyesi Mahmut Ali Akkiraz, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, OSKİ Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Nurettin Karagöz, Meclis Üyeleri, ilgili Şube Müdürleri ve teknik personeller katılım sağladı.

Toplantı OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük’ ün giriş konuşmasıyla başladı. Genel Müdür Yürük, “ OSKİ’ nin yatırım ve projelerini bir yandan hayata geçirdiğini diğer yandan da master plan çalışmaları ile içme suyu ve kanalizasyonda Ordu’ nun bütünü planladıklarını” belirtti. 2017 yılı sonuna kadar özellikle Altınordu ilçe merkezi başta olmak üzere planlanan alt yapı çalışmalarını bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Fatih Yürük, AB projesi ile sürdürülen çalışmalar hakkında şu bilgilere yer verdi: “ Yaklaşık 40 milyonluk bütçe ile 30 Km kanalizasyon, 71 Km içme suyu olmak üzere  toplamda 101 Km’lik alt yapı çalışmamızı Altınordu ilçe merkezinin 15 noktasında hızla sürdürüyoruz. Her sokakta bir çalışmamız olduğu için vatandaşlarımızı biraz rahatsız ettik. 2017 yılı sonuna kadar bu konuda onların hoşgörüsüne sığınmak istiyoruz” dedi.
OSKİ Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Nurettin Karagöz tarafından Altınordu ilçesine 2015 ve 2016 yıllarında kazandırılan yatırımlar ile 2017 yılında yapılması planlanan yatırımların detayını gösteren bir sunum yapıldı. Sunumda özellikle 2017 yılında yapılması planlanan yatırımlar üzerine karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunularak projelerin detayları paylaşıldı. Selimiye Mahallesi depolar arası dağılım hattı, Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallesi içme suyu inşaatı, Düzköy Mahallesi şebeke hattı, Karşıyaka Mahallesi yağmur suyu, Karapınar Mahallesi ve Küçük Sanayi yağmur suyu hattı ile  Kumbaşı, Dedeli, Saraycık, Akkese, Dikence, Kurtuluş, Yağızlı, Kızılhisar, Oğmaca, Işıklı ve Ortaköy Mahallesi başta olmak üzere birçok noktada içme suyu şebeke ve isale hattının yapılacağının bilgisi verildi. Bu doğrultuda Altınordu ilçesine 2017 yılında 37.225.000 milyon TL bütçenin planlandığı belirtildi.
KOORDİNELİ ÇALIŞARAK VATANDAŞIMIZA YAPILAN İŞİ KISA SÜEREDE YANSITMALIYIZ
Toplantının sonunda bir değerlendirme konuşması yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş şu ifadelere yer verdi: “ Temel hedefimiz bu şehrin geleceğini inşa ederken kullanacağımız içme suları, kullandıktan sonra oluşan kanalizasyon suları ve yağmur sularını düzenli ve standartlara uygun bir şekilde işletilmesini sağlamak. Bu doğrultuda şehir merkezinde bir hedef dahilinde çok sıkı bir çalışma ile alt yapı çalışmaları devam ediyor. Bu toplantıda gerek şehir merkezi gerekse de Altınordu İlçemizin kırsal mahallelerinde ihtiyaç duyulan veya yapılması gereken içme suyu ve kanalizasyon faaliyetlerinin konuşulması ve paylaşılması için toplandık. Belediyemizin çalışmalarını diğer yatırımcı kuruluşlar ile koordineli sürdürerek yapılan işin vatandaşa kısa sürede yansıtılması şüphesiz memnuniyet oranımızı da artırmakta. Bu nedenle OSKİ Genel Müdürlüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU', YA, 37, MİLYONLUK, YATIRIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız