HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mayıs 2022 Pazar Saat: 14:42

ŞANLITÜRK: ORDUMUZ ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, ilçe programları çerçevesinde çıkarma yaptığı Fatsa ve Ünye’de, Ordu’nun genel sorunlarına ve sorunlarında çözüm yollarına değinerek önemli açıklamalarda bulun
ŞANLITÜRK: ORDUMUZ ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, ilçe programları çerçevesinde çıkarma yaptığı Fatsa ve Ünye’de, Ordu’nun genel sorunlarına ve sorunlarında çözüm yollarına değinerek önemli açıklamalarda bulundu.

Ünye’ye konteynır liman yapılırsa Ordu’nun çok daha iyi olacağına dikkat çeken Başkan Naci Şanlıtürk, katıldığı Nesnel TV’de ‘KONUŞUYORUM’ programında, Ordu gündemine dair birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

“ÜNYE’MİZ ORDU’NUN LOKOMOTİF İLÇESİ”

Ordu ili genelindeki çalışmaları da yakından takip ettiğini belirten Başkan Şanlıtürk, “2020 yılının Ağustos ayında göreve geldiğimizden buyana çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları kapsamında Genel Merkezimizin, Milletvekillerimizin, MYK üyelerimizin katılımlarıyla birlikte il teşkilatımız olarak programlarımızı yapacağız.

İl teşkilatı olarak biz bütün ilçelerimizi düğün, cenaze, çeşitli etkinler kapsamında ziyaret ediyoruz. 2023 Haziran’da yapılacak bir seçim var ve yaklaşık bir yıl gibi bir zaman kaldı. Bu zamanı iyi değerlendirmek adına biz göreve geldiğimiz günden beri hiç boşluk bırakmadan sanki yarın seçim varmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ünye’miz merkezden sonra ikinci büyük ilçe. Ünye’miz Ordu’nun lokomotif ilçesi” dedi.

“TEŞKİLATLARIMIZ SAHADA SIKI ÇALIŞIYOR”

Programda Ünye’nin ve Ordu ili genelinin sorunları ve bu sorunların da çözümünden bahseden İl Başkanı Şanlıtürk, “Burada çok değerli bir ilçe başkanımız ve yönetimimiz var.  Sürekli sahadalar ve sıkı çalışıyorlar. Sadece il teşkilatı olarak biz değil ilçe teşkilatlarımız da tüm hemşerilerimizle iç içe onların sorunlarını dertlerini dinleme anlamında konuşmalarımız bundan sonrada devam edecek. İlçelerimizi tek tek geziyoruz.

Genel Başkanımızın ‘Cumhuriyetin yüzüncü yılında yüz il bin ilçe’ böyle bir söylemi oldu. Biz Ünye’nin il olmasından tabi ki iftihar ederiz.  Bizim desteğimiz söz konusu olduğunda tabi ki biz de destekleriz. Biz hizmet alalımda, hizmet gelsin de bizim adımızın il veya ilçe olmuş önemli değil. Biz genel manada altyapı yatırımlarına bakıyoruz” diye konuştu.

“ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Alt yapı çalışmalarının da devam ettiğine parmak basan Başkan Şanlıtürk; “AK Parti’nin çok ciddi yatırımları oldu. Ünye Çevreyolu 10 bin 400 m uzunluğunda. Çevre yolunun birinci etabı bitti ikinci etabı İnşallah 2023 yılında seçime kadar açmayı planlıyoruz. Karadeniz sahil yolu, Ordu’da Nefise Akçelik tüneli, Ordu Şehir Hastanesi gibi çalışmalar var. Ünye’de yapılacak olan çalışmaları takip ediyoruz.  Ünye Organize Sanayi Bölgesinin altyapı çalışmaları devam ediyor.

“ORDUMUZ ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”
Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum Ünye Limanı’nın gemilerin yanaşacağı iskelenin 300 m’ye çıkarılması noktasında çalışmalar yapıldı. Eğer Ünye konteynır Liman yapılırsa bide hizmete girerse Ordumuz çok güzel olacak.

Biz önce sorunlarımızı bir ele alalım. Ordu’nun bence en büyük sorunu Fatsa Çevreyoludur. Bu sorunun ivedilikle çözülmesi gerekiyor.  Ticaret Odalarımız da şehrin önceliklerini ortaya koyup bunların çözümü noktasında milletvekili, Vali, belediye Başkanı, Milletvekili, İl Başkanı hep birlikte bir çalışma içerisine girersek çok daha güzel olur. Ordumuz çok daha güzel bir yer haline gelecek yeter ki biz birlik ve beraberliğimizi bozmayalım” şeklinde konuştu.

Ünye programının ardından ilçe programlarını Fatsa ve Altınordu ilçelerinde sürdüren Başkan Şanlıtürk, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bu haftaya da yoğun bir tempoyla gireceği tahmin ediliyor.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, ORDUMUZ, ÇOK, DAHA, GÜZEL, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız