HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 14:31

“23 NİSAN BİR DÖNÜM NOKTASIDIR”

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Rektör Baş mesajında şu ifadelere yer verdi:  Türk milletinin varoluş mücadelesinin en mühim adımlarından biri olan 2
“23 NİSAN BİR DÖNÜM NOKTASIDIR”

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Rektör Baş mesajında şu ifadelere yer verdi:  Türk milletinin varoluş mücadelesinin en mühim adımlarından biri olan 23 Nisan 1920 tarihi, milli iradenin dışında hiçbir gücün tanınmayacağının tüm dünyaya duyurulduğu ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı önemli bir dönüm noktasıdır.

 

Ulusal egemenliğimizin simgesi olan bugün aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına hediye edilen, dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olmasıyla da son derece önem arz etmektedir. Eğitim kurumları olarak en büyük temennimiz, ecdadımızın bize bıraktığı mirasa sahip çıkma kararlılığı ile geleceğimizin mimarı çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimin ışığında aydınlanan, topluma ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık mücadelesinin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle yad ediyor; geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Anahtar Kelimeler : “23, NİSAN, BİR, DÖNÜM, NOKTASIDIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız