HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 15:18

COŞKUYLA KUTLUYORUZ!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yıl Dönümü TÜM Türkiye’de olduğun gibi Ordu’da da çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’
COŞKUYLA KUTLUYORUZ!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yıl Dönümü TÜM Türkiye’de olduğun gibi Ordu’da da çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlanacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 104. Yıldönümü, Ordu’da düzenlenen törenlerle kutlanıyor.

Ordu Valiliğince hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde ilk tören saat 09.00’da Şarkiye Mahallesinde bulunan Atatürk Anıtı’nda yapılacak. Burada yapılacak törende, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulacak. Akabinde, ulu önder Atatürk ve Milli Mücadelede hayatlarını kaybedenlerin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte bayrağımız göndere çekilecek.

Ordu Valisi Muammer Erol’un makamını çocuklara devretmesi ile devam edecek program İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Makamını Çocuklara devretmesiyle sürecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yıl Dönümü kutlama töreni ise saat 10.30’da Tayfun Gürsoy Parkında yapılacak.

Burada Tören Programının Sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Eşliğinde Şanlı Bayrağımızın Göndere Çekilmesi, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından çeşitli etkinliklere geçilecek.

Etkinliklerde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, Halk Oyunları Gösterisi, Şiir Okunması, Davul Ritim Gösterisi, Şiir Okunması,

Dünya Çocukları Müzik Gösterisi, Şiir Okunması, Sportif Gösteriler, (Jimnastik, Judo, Tekvando) gösterileri ile program son bulacak.

Anahtar Kelimeler : COŞKUYLA, KUTLUYORUZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız