HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Nisan 2024 Salı Saat: 12:15

ÖZER’DEN BAŞKAN TAVLI’YA ZİYARET

AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, Mahmut Özer Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti. TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor
ÖZER’DEN BAŞKAN TAVLI’YA ZİYARET

AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, Mahmut Özer Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, İl Başkanı Selman Altaş ve İl Başkan Yardımcısı Talip Şen ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti.

Milletvekili Özer “Hüseyin Tavlı Kardeşimiz Güzel Bir Başarı Elde Etti”

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu’nun da bulunduğu ziyarette Milletvekili Özer Başkan Tavlı’ya yeni dönem için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Özer ziyarette, “Yeni seçilen arkadaşlarımızı tebrik etmek için hem merkezde hem de ilçelerde ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu kapsamda bugün de Ünye‘deyiz. Çok kıymetli Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı kardeşimiz güzel bir başarı elde etti. Beş yıl Ünyeli kardeşlerimize, vatandaşlarımıza çok önemli hizmetleri oldu. Bunun karşılığını da bu dönem aldı. Gerçekten Ünye’nin sadece belediyecilik hizmetleri olarak değil, eğitimle ilgili sağlıkla ilgili turizmle ilgili altyapı ile ilgili aslında kapsamının dışındaki alanlarda da gerçekten ilçenin gelişmesi için çok önemli projeleri hayata geçirdi. Tabi bizler de belediye başkanlarımızın hizmetkarıyız. Onların yapmış olduğu vatandaşlarımızın hayatına katacağı güzelliklerin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için biz elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Kıymetli belediye başkanımızı ve çalışma ekibini kutluyorum. Gerçekten güzel başarı ettiler. Allah yollarını açık etsin. Başarılarını daim kılsın. Tabi bu bir ekip çalışması. 31 Mart seçimleri gerçekten Ordu’da Cumhur İttifakı’nın çok güçlü kenetlendiği, eşgüdüm ve koordinasyonunun maksimum seviyede gerçekleştirildiği illerin başında geliyor. Kıymetli başkanımıza, il başkanımız Selman kardeşimize, MHP il başkanımız Mehmet kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Tüm ana kademe, kadın kollarına, gençlik kollarına çok çok teşekkür ediyorum. Tabi Cumhur İttifakımızın iki tane kıymetli ilçe başkanı da burada. Kendilerine minnettarız. Çok uyum içerisinde çalıştılar. Kadın kolları başkanımızı yeni görevinden dolayı kutluyoruz. İnşallah Ünye’mizde bu dönemde çok daha güzel hizmetlerle, çok daha başarılı projelerle yoluna emin adımlarla yakınlarla devam edecek. Nazik misafirperverliği için de kıymetli belediye başkanımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Altaş, “Belediye Başkanımız Önümüzdeki Dönem Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin En Güzel Örneklerinden Birini Sergileyecektir”

AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ise 31 Mart seçimlerinde Ünye’de güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Ben de öncelikle nazik ev sahipliğinden dolayı kıymetli belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemin geçmişteki beş yılın işaretlerini daha ileri taşıyacak Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birini sergileyeceğinizden şüphemiz yok. Kıymetli belediye başkanımıza da hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Kıymetli kadın kolları başkanımıza meclis üyeliği görevini de tebrik ediyorum. Ak Parti ilçe başkanımıza, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanımıza da yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreç içerisinde kıymetli bakanımızın öncülüğünde Büyükşehir Belediye Başkanımız ve milletvekillerimizle beraber Ünye’mizi en iyi yere getirmenin daha ileriye götürmenin hep beraber yollarını arayıp inşallah bu önümüzdeki beş sene sürecinde hizmet yılının en önemli sürecini burada sizlerin sayesinde göreceğiz inşallah” dedi.

Başkan Tavlı, “Bizi Hiç Yalnız Bırakmadınız”

Özer, Altaş ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “Bugün mutluluğumuzu paylaşmak üzere bizleri ziyaret etmiş olmanızdan dolayı ziyadesiyle mutlu ve çok memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Mahalli İdareler Seçimi öncesinde yürüttüğümüz görev süreci içerisinde bizlere çok ciddi katkılarınız oldu. Bu sürecin bugün devam etmesi noktasında sizlerin destekleri ve katkılarının çok önemi olduğunu özellikle de belirtmek istiyorum. Allah sizlerden razı olsun. Çünkü şehrimizin eksiklerini giderilmesi, hemşerilerimizin sorunlarının çözülmesi için bizler söz vermiştik. Ama bu sözlerin yerine getirilmesi noktasında sizlerin destekleriyle ancak bunları hayata geçirebiliyoruz. Bizi hiç yalnız bırakmadınız, yalnız bırakmadığınız gibi bugüne gelmemize de çok ciddi destekleriniz ve emekleriniz var. Ben ziyadesiyle sizleri burada tekrar görmekten ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum sağ olun var olun”  diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ÖZER’DEN, BAŞKAN, TAVLI’YA, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız