HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Mayıs 2024 Pazartesi Saat: 15:04

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR!

Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu’nun turizm konusunda bir cazibe merkezi konumuna geldiğini belirterek, gurbetçi vatandaşlarımıza ülkemize daha fazla seyahat imkânı sunmak için Türk Hava Yolları Franfurt Destinasyonu gö
GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR!

Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu’nun turizm konusunda bir cazibe merkezi konumuna geldiğini belirterek, gurbetçi vatandaşlarımıza ülkemize daha fazla seyahat imkânı sunmak için Türk Hava Yolları Franfurt Destinasyonu görüşmelerinin başlayacağını söyledi.

Ordu-Giresun Havaalanı’nın uluslararası bağlantılarının artırılması için 7-8-9 Mayıs 2024 tarihlerinde görüşmeler yapılacağını vurgulayan Toparlak, şunları söyledi:

“Son yıllarda dünya turizminde adından sıkça söz ettiren ülkemizde, Karadeniz bölgemizin ayrı bir yeri vardır. Özellikle Doğu Karadeniz Bölgemiz, serin yaylaları ile her geçen gün dikkatleri daha fazla üzerine çekmektedir.

Doğu Karadeniz’in giriş kapısı olan Ordu, deniz, kum, güneş gibi geleneksel turizm anlayışının çok ötesinde, eşsiz doğası, zengin tabiat ve kültür varlıkları ve yüzlerce çeşit mutfak kültürüyle farklı deneyimlerin yaşanabileceği, alternatif turizm destinasyonlarının bir arada bulunduğu bir cazibe merkezi konumuna gelmeye başlamıştır.

Türkiye’nin denize dolgu olarak yapılan ilk, dünyanın üçüncü havaalanı olan Ordu-Giresun Havaalanı, bu cennet şehrin potansiyel zenginliklerini ve güzelliklerini dış dünya ile buluşturarak, başta turizm olmak üzere bir çok sektörü olumlu yönde etkilemiştir.

  Ordu Giresun Havalimanı’nın uluslararası bağlantılarının artırılması bölgenin turizm ve ticaret potansiyeline katkı sağlayacak ve gurbetçi yurttaşlarımıza ülkemize daha fazla seyahat imkânı sunacaktır.

Bu minvalde Valiliğimiz ile Frankfurt Baş Konsolosu, Türk Hava Yolları Müdürü ve Kültür Turizm Ataşeleriyle Ordu-Giresun – Frankfurt Destinasyonu için 7-8-9 Mayıs 2024 tarihlerinde görüşmeler yapılacaktır.”

 

Anahtar Kelimeler : GÖRÜŞMELER, BAŞLIYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız