HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Haziran 2017 Pazartesi Saat: 10:39

VALİLİKTEN DOLANDIRICILIK UYARISI!

Ordu Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı geldi. Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun isminin kullanılarak iş adamlarından bağış alındığı yönündeki bilgiler üzerine açıklama yapıldı.
VALİLİKTEN DOLANDIRICILIK UYARISI!

Ordu Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı geldi. Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun isminin kullanılarak iş adamlarından bağış alındığı yönündeki bilgiler üzerine açıklama yapıldı.

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada, "Valiliğimize intikal eden şifahi şikayet ve duyumlara göre bazı şahısların iş adamlarımızı telefonla arayıp, Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu'nun ve Özel Kalem Müdürünün adını da kullanarak, 'Sayın Valimizin himayelerinde ihtiyaç sahibi şehit aileleri ve engelli vatandaşlarımız için yardım topluyoruz. Sizler de şehit ailelerine ve engelli vatandaşlarımıza yardımcı olur musunuz' diyerek, bağış talep ettikleri öğrenilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
Ayrıca yapılan açıklamada, benzer durumla karşılaşılması durumunda vatandaşların dikkatli olması ve güvenlik birimlerine ihbarda bulunmaları istenildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Sayın valimizin adını kullanmak, şehit ailelerimizi ve engelli vatandaşlarımızı istismar etmek suretiyle kendilerinden bağış talebinde bulunulan iş adamlarımızın veya vatandaşlarımızın kendilerini arayan şahıslara hemen itibar etmemeleri, arayan kişiden emin olmak için Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğünün 223 52 52 numaralı telefonundan durumu teyit etmeleri, bu teyidi yapmadan da asla bir hesaba para yatırmamaları, gerekirse durumu güvenlik birimlerine bildirmeleri, dolandırıcılık olayı ile karşı karşıya kalmamaları açısından önem arz etmektedir." (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : VALİLİKTEN, DOLANDIRICILIK, UYARISI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız