HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Temmuz 2017 Cumartesi Saat: 10:59

ÜRETİCİLER ÖRGÜTLENMEYE BAŞLADI

12 Temmuz 2017 tarihinde yapılan Tarım-Fındık Kurultayı’nda oluşan Tüm Köy Sen Ordu Şubesi geçici yönetim kurulu üyeleri, “Üreticiler kendi çıkarı için örgütlenip emeğine, ürününe, geleceğine sahip çıkacak.” değerlendirmes
ÜRETİCİLER ÖRGÜTLENMEYE BAŞLADI

12 Temmuz 2017 tarihinde yapılan Tarım-Fındık Kurultayı’nda oluşan Tüm Köy Sen Ordu Şubesi geçici yönetim kurulu üyeleri, “Üreticiler kendi çıkarı için örgütlenip emeğine, ürününe, geleceğine sahip çıkacak.” değerlendirmesi yaptı.

            Kurultayda seçilen ve Tüm Köy Sen Genel Merkezi’nden yetki bekleyen geçici yönetim kurulu üyeleri olarak hem kurultayı değerlendirdiklerini hem de acil olarak yapacakları çalışmaları planladıklarını belirten Tüm Köy Sen Ordu İl Temsilcisi Zekai Sağra, “ Artık üreticilerin kendi çıkarları için bir araya gelebileceği bir kuruluşu var. Yönetime seçilen arkadaşlarla bir araya gelerek değerlendirme yaptık. İlk işimiz sendikamızın bir yerinin olmasını sağlamak. Ayrıca üreticilerle yüz yüze gelerek sendikamızı tanıtmaya ve üye yapmaya başlayacağız.” dedi.

KURULTAY BAŞARILI GEÇTİ”

            Kurultayı değerlendirdiklerini belirten Sağra, “Kurultaya çağrı için 5 bin broşür dağıttık. Gazete ve televizyonlarda haber olarak yer aldı. Toplantı ilk olmasına karşın iyi geçti. Üreticilerin kendi çıkarlarını savunan ve birlikte hareket etmeyi sağlayacak bir örgütlenmeye gereksinim olduğu daha iyi anlaşıldı. Üreticiler için yeni bir umut doğuyor. Kurultaya katılanların içinden seçilen geçici yönetim, üye sayısını artırıp en kısa zamanda genel kurulunu yaparak 3 yıllık yönetim kurulunu oluşturacak” diye konuştu.

TARIM-FINDIK POLİTİKALARINDA TARAFIZ”

            Tüm Köy Sen; tarım, hayvancılık, arıcılık, fidancılık vb. alanlarda üreticilerin emeği, ürünü ve geleceği için taraf olacak, söz söyleyecek, yapılması gerekeni yapacaktır. Fındıkta hasat zamanı yaklaştı. Herkes fındık fiyatını tartışıyor. Hükümet sorumluluktan kaçıyor. Artık Tüm Köy Sen var. Üreticilerin ürününe, emeğine ucuza kapatmak isteyenlere, geleceklerini karartanlara karşı gün geçtikçe büyüyerek ‘dur’ diyeceğiz. Devletin üreticiler lehine adım atmasını sağlayacak çabamız olacak” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ÜRETİCİLER, ÖRGÜTLENMEYE, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız