HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Mayıs 2024 Cuma Saat: 13:50

ÖZÇELİK: HER İNSAN ENGELLİ ADAYIDIR!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, her insanın engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğine dikkat çekti. MHP olarak her zaman engelli vatand
ÖZÇELİK: HER İNSAN ENGELLİ ADAYIDIR!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, her insanın engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğine dikkat çekti.

MHP olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Başkan Özçelik, doğuştan veya sonradan bir engeli bulunanların öncelikle kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayacak hukuki ve sosyal bir çerçeve oluşturmak gerektiğini söyledi.

ENGELLİ AYLIKLARI

Özçelik, Cumhur İttifakı olarak kamuda engelli istihdamını da artıracaklarına da inandığını belirterek, "Normal şartlarda engelli aylığı ve engellilere bakanların aylıkları belirlenirken aile geliri esas alınıyordu. Bu yanlış, adaletsiz bir durumdu. Cumhur ittifakı olarak bu adaletsizliği birlikte gidereceğiz. Biz ailenin değil, engellilerin bizzat gelirine bakacağız" dedi.

Türkiye'de on milyona yakın engelli bulunduğunu aktaran Özçelik, bütün engellilerin, başkalarının yardımına muhtaç olmadan yaşamalarını amaçladıklarını ifade etti.

“BİZ VAZİFELERİMİZİ BİLİYORUZ”

Özçelik, “Bana bir şey olursa ona kim bakar” bir cümlenin hem etken hem edilgenliğinin ulvi tezahürüdür. İçinde şefkati kaygıyı umudu barındıran tek cümledir.

Sevdiğini ayakta tutmak için ayakta kalmak dizlerinden derman dilemektir. Engelleri aşmak gönüllere destek olmak için yürüyen ayağınız konuşan diliniz gören gözünüz olmak ülkü davasının bize yüklediği manevi ve en anlamlı misyondur.

İhtiyacınızı ihtiyacımız saymak yaptığımız ve yapacağımız her işten daha elzemdir. Boş yere canı yanmaz insanın ya bir eksiklik duyar hayata dair, ya da bir fazlalık vardır omzuna ağır gelen.

Eksikliği tamamlamakta fazlalığı yüklenmekte bize vazifedir. Biz vazifelerimizi biliyoruz. Ne altında ezildik ne üstünde yıldık. Bize yüklenmek düşer yokuşta yük görünce. Ne mutlu omzunda en ağır yük davası olanlara” diye konuştu.

“ASIL ENGEL KARŞIMIZDA”

Özçelik, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Asıl engel karşımızda. Asıl engel, Türkiye düşmanları. Bunlara karşı birlikte hareket etmeliyiz. Engelleri inşallah aşacağız. Terörle mücadele esnasında yaralanan, bir uzvunu kaybeden engelli olan nice kahramanlar var. Bu kahramanlara mermi sıkanlar, ateş açanlar, pusu kuranlara bunlara da müsaade etmeyeceğiz."

 

Anahtar Kelimeler : ÖZÇELİK:, HER, İNSAN, ENGELLİ, ADAYIDIR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız