HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ekim 2017 Pazar Saat: 09:26

GURURLUYUZ, CUMHURİYETİMİZ 94 YAŞINDA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanıyor. Dün çelenk sunma ve sunumu ile başlayan tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sürdü. Kutlamalara
GURURLUYUZ, CUMHURİYETİMİZ 94 YAŞINDA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanıyor. Dün çelenk sunma ve sunumu ile başlayan tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sürdü.

Kutlamalara bugün ise saat 09.30’da valilik makamında tebrikat töreni ile devam edilecek. Tebrikat töreninin ardından ise Ordu Lisesi karşısında ki alanda kutlama törenine geçilecek.

Burada Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı törene katılanların bayramını kutlayacak. Kutlamaların ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte Vali Seddar Yavuz, günün anlam ve önemine hitaben bir konuşma yapacak.

Konuşmaların ardından ise Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilecek. Ödül töreninin akabinde ise Cumhuriyet konulu şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmalarda birinci olanların yazarı tarafından okunması ve günün anlam ve önemine ilişkin şiir okunmasıyla birlikte Halk oyunları ekibinin gösterisi ve tören geçişiyle burada ki program sona erecek.

Öte yandan tören kutlamaları, havaların yağışlı olması halinde ise Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacağı bildirildi.

Diğer taraftan ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bu akşam saat 19.00’da Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek olan Cumhuriyet Resepsiyonu ile taçlandırılarak son bulacak. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : GURURLUYUZ, CUMHURİYETİMİZ, 94, YAŞINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız