HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Aralık 2017 Çarşamba Saat: 08:27

“HAREMEYN HAC-MUKADDESE YOLCULUK” SERGİSİ AÇILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Osmanlı döneminde “Hac Yolculuğunu” anlatan Haremeyn Hac; Mukaddese Yolculuk sergisi bugün Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde açılıyor. Sanat Gale
“HAREMEYN HAC-MUKADDESE YOLCULUK” SERGİSİ AÇILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Osmanlı döneminde “Hac Yolculuğunu” anlatan Haremeyn Hac; Mukaddese Yolculuk sergisi bugün Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde açılıyor.

Sanat Galerisinde açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yapacağı ve protokol üyeleri ile sanatsever vatandaşların katılacağı ve yoğun ilgi göstermesi beklenen sergide, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürlüğü koleksiyon ve arşivlerinden derlenmesi ile Osmanlı döneminde yapılan Hac yolculuğunun ne kadar mukaddes ve zorlu olduğunu anlatıyor.

Sergide; Kâbe Örtüsü, Yazma Eser, Harita, Kartpostal, Belge, Berat, Fotoğraf ve çeşitli objelerin yanı sıra Hz. Peygamberimizin Sakal-ı Şerifleri de bulunan; “Haremeyn Hac; Mukaddese Yolculuk Sergisi” Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde vatandaşlar bugünden itibaren 11 Ocak 2018’e kadar ziyaret edilebilecek. (Ordu Yeni Haber)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız