HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ocak 2018 Pazartesi Saat: 08:02

KÜTÜPHANEDE ÇORBA İKRAMI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Ordu’da kütüphaneden yararlanan öğrenci ve vatandaşlara sıcak çorba dağıtımı yapılmaya devam ediliyor. Altınordu İl Halk Kütüphanesi’nden yararlanan öğrencilerin ve vatandaşların yoğun istek ve talepleri doğrultusunda, Altınordu
KÜTÜPHANEDE ÇORBA İKRAMI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Ordu’da kütüphaneden yararlanan öğrenci ve vatandaşlara sıcak çorba dağıtımı yapılmaya devam ediliyor. Altınordu İl Halk Kütüphanesi’nden yararlanan öğrencilerin ve vatandaşların yoğun istek ve talepleri doğrultusunda, Altınordu Belediyesinin katkılarıyla sıcak çorba hizmeti başlattı.

Kütüphane müdürü Tülay Karagöz; “Kütüphanemizden istifade eden öğrencilerin ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda bundaki amacımız da, Yükseköğretime Geçiş, Kamu Personeli Seçme, Lisans Yerleştirme ve Tıpta Uzmanlık Sınavlarında Ordu’nun başarı seviyesini artırabilmek, kullanıcıların Kütüphaneden daha fazla istifade edebilmelerini sağlamaktır” dedi.


KÜTÜPHANEYE GELENLERE SICAK ÇORBA

Karagöz, şöyle devam etti; “Buraya kitap okumaya, ders çalışmaya gelen insanlar acıkabiliyor. Yemek yemeleri lazım ama o da çok büyük vakit kaybı anlamına geliyor. Projemize ortak olan Altınordu Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Ders çalışacak ve kitap okuyacak insanlara katkısından dolayı ve bu işi geç saatlere kadar gönüllü olarak yapan kütüphane görevlilerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Karagöz;  “Bence en önemlisi toplu olarak burada bir arada olmaları, dayanışma içerisinde ders çalışıyor olmalarıdır. Biz de onların özellikle evde zaman kaybetmemesi ya da dışarıda yeme-içme ile zaman kaybetmemeleri için burada yaptığımız çalışma ile hem onların çorba ihtiyacını, hem de burada güven içerisinde ders çalışmalarını sağlamak üzere projemizi bu sene de yürütüyoruz. Çorba ikramı bizden, ders çalışmak, başarılı olmak onlardan" açıklamasında bulundu. (Haber Mehmet KESKİN)

 

Anahtar Kelimeler : KÜTÜPHANEDE, ÇORBA, İKRAMI, GELENEĞİ, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız