HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mayıs 2019 Cumartesi Saat: 10:11

25.MİLLİ SPORCUYA ULAŞTI

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü, Milli Sporcu sayısını 25e çıkardı. Kulubün 25. sporcusu Vücut Geliştirme ve Fitness sporcusu Hüseyin Pişken oldu. Milli Takıma 25 sporcu kazandırdık Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve
25.MİLLİ SPORCUYA ULAŞTI

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü, Milli Sporcu sayısını 25'e çıkardı. Kulubün 25. sporcusu Vücut Geliştirme ve Fitness sporcusu Hüseyin Pişken oldu.

Milli Takım'a 25 sporcu kazandırdık

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Çarkacı, Ünye Kent Gazetesi’e yaptığı açıklamada,Milli Takıma 25 sporcu kazandırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

 “2010 yılında kurulan ve 2011 yılında faaliyetlere katılan Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü’nün 5. branşı olan Vücut Geliştirme ve Fitness spor dalında 4, toplamda 25 sporcumuzu milli takımlara kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vücut Geliştirme ve Fitness branşında kulübümüz adına yarışmalara katılan Hüseyin Pişken hocamızı ve yetiştirdiği öğrencilerini kutlar, başarılarının devamını dilerim.”

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü’nün 25. Milli sporcusu Hüseyin Pişken yaptığı açıklamasında şunları vurguladı:

“01 -06 Mayıs tarihleri arasında Barcelona’da düzenlenen Vücut Geliştirme Fitness Avrupa Şampiyonası’na milli takım olarak 80 kg hard body master sikletimde katıldığım sert ve yoğun geçen yarışmada  Avrupa 5.si oldum. Tabi sonuç aslında bu değildi yoğun antrenman dönemi iyi bir hazırlık dönemi formumun zirvesi ama maalesef oradaki Türkiye’ye karşı tavırları puanımıza yansıdı. En kötü 3. olurduk hayırlısı diyelim. Bizler milli takım olarak Türkiye’mizi, Ordumuzu, Fatsa’mızı, Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettik ve edeceğizde.”

(Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : 25.MİLLİ, SPORCUYA, ULAŞTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız