HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Aralık 2019 Cuma Saat: 09:25

ZİRVEDE KIYASIYA YARIŞ

TFF 23.Lig 1. Grupta zirve adına üç takım kıyasıya yarışıyor.Zirve adına yarışta öne çıkan takımlar Anagold 24 Erzincanspor, Serik Belediyespor ve Artvin Hopaspor.Bu takımlar arasında Anagold 24 Erzincanspor’un taraftarlarının da şa
ZİRVEDE KIYASIYA YARIŞ

TFF 23.Lig 1. Grupta zirve adına üç takım kıyasıya yarışıyor.Zirve adına yarışta öne çıkan takımlar Anagold 24 Erzincanspor, Serik Belediyespor ve Artvin Hopaspor.Bu takımlar arasında Anagold 24 Erzincanspor’un taraftarlarının da şampiyonluk adına  seferberlik ilan ettiği gözleniyor.

                Bilindiği gibi bir takımın direkt bir üst lig bileti kapacağı TFF 3.Lig 1. Grupta bu üç takımın sezon sonuna kadar yarış içerisinde olacaklarına kesin gözüyle bakılıyor.

                Puan cetvelinin ilk üç sırasında oturan takımların geride kalan 15 hafta da sergiledikleri performans ta şöyle:

                Anagold 24 Erzincanspor: Oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Rakip filelere 21 gol gönderirken filesinde de 8 gol gördü ve topladığı 32 puanla da zirvenin sahibi oldu.

                Serik Belediyespor: Sahaya çıktığı 15 maç ta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 2’de yenilgi aldı. Rakip filelere 29 gol attı ve filesinde de 16 gol gördü. Topladığı 31 puanla da puan cetvelinin 2. Sırasında yer aldı.

                Artvin Hopaspor: Sezonun geride kalan 15 haftasında 7 kez galibiyetle tanıştı.6 kez sahadan beraberlikle ayrılırken, 2 kez de sahayı yenik terk etti. Rakip fileleri 23 kez havalandırırken, filesinde de 12 gol gördü. Topladığı 27 puanla 3.sıraya oturdu.

                Bu arada ayni grupta mücadele eden ve puan cetvelinin tehlikeli bölgesinde yer alan Y.Orduspor’un sezon sonuna kadar kümede kalma adına mücadele etme ihtimali ise çok yüksek.

                TFF 3.Lig 1. Grupta 16.hafta da oynanacak maçların programı da şöyle:

                7 Aralık 2019 Cumartesi: Silivrispor-Bucaspor.

                8 Aralık Pazar: Y.Orduspor- Şilespor, A.Hopaspor-Manisaspor, Karbel Karaköprü Belediyespor-Çankaya Futbol Kulübü, Sultanbeyli Belediyespor-Anagold 24 Erzincanspor, Düzcespor-Yomraspor, Serik Belediyespor-Erzinspor, Kızılcabölükspor-Çatalcaspor ve Tokatspor-68 Aksaray Belediyespor.

TFF 3.Lig 1. Grupta 16. Hafta maçları öncesinde  puan cetvelinin ilk altı sırası ile son dört sırası şöyle:

İlk altı: Anagold 24 Erzincanspor 32, Serik Belediyespor 31, A.Hopaspor 27, Aksaray Belediyespor 26, Çatalcaspor 25 ve Çankaya Futbol Kulübü 23.

Son dört: Yomraspor 16, Y.Orduspor 14, Tokatspor 3 ve Manisaspor -3.

Diğer taraftan  TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden  Fatsa Belediyespor’da 16.hafta da  deplasmanda Fethiyespor’la karşılaşacak. Maç 8 Aralık 2019 Pazar günü saat 13:00’de oynanacak.

Anahtar Kelimeler : ZİRVEDE, KIYASIYA, YARIŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız