HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2021 Cuma Saat: 09:40

MİNİK RAKETLER ALT YAPIDAN YETİŞİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Masa Tenisi antrenmanları Proje İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Uzman Antrenör Duygu Koç nezaretinde Ordu’nun çeşitli ilçelerinde
MİNİK RAKETLER ALT YAPIDAN YETİŞİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Masa Tenisi antrenmanları Proje İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Uzman Antrenör Duygu Koç nezaretinde Ordu’nun çeşitli ilçelerinden gelen  5-10 yaş arası sporcular, çalışmalarını Ordu’nun Altınordu ilçesinde sürdürüyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ 5 ila 10 yaş aralığındaki sporcularımızı yetiştiriyoruz, geleceğin şampiyonlarının güzel çalıştıklarını belirterek minik masa tenisçilerimizin eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerde de yer almalarını sağlıyoruz. Ailelerden isteğimiz çocuklarımızı özellikle okul döneminde spor salonlarımıza spor branşlarımıza yönlendirmelerini istiyoruz. Bugün sporun hem bir eğitim aracı olarak hem de çocuğun bedensel ve ruhsal yönden gelişmesinde katkısı önemlidir.”

Uzman Antrenör Duygu Koç’ da yaptığı açıklamada şunları vurguladı:

 “Çocuklar için yeni sezonda alt yapılar için birtakım seçmeler olacak. İnşallah şampiyonalara gidecek sporcuların buradan çıkacağına inanıyorum. Eğitimlerimize küçük yaştan başlayarak devam ediyoruz. Spor yapmak; kemik ve kas gelişimini olumlu yönde etkiler. Aynı zamanda bütün vücudun kan akımının düzenlenmesi ve sağlıklı olma konusunda da çocuklar için büyük bir destekleyicidir. Zihinsel gelişimde çocuklar yeteneklerini öğrenirken, reflekslerini ve düşünme kapasitelerini geliştirmekte; çabuk karar verebilme, kararı uygulayabilme ve verdiği kararın sonuçlarını üstlenebilme alışkanlıklarını edinebilmektedir. Arkadaşları ile birlikte grup edinimi kazanmakta, sosyalleşmekte, kendisini ifade edebilme yeteneği kazanmakta ve en önemlisi yenmeyi ve yenilmeyi, her ikisini de kabullenebilme yetisini kazanmaktadır. En önemli amacım sağlıklı bireyler yetiştirip sporu tabana yayıp başarılı milli takım sporcuları çıkarmak.”

Öte yandan gruplar halinde çalışmalarına devam eden sporcular hafta içi her gün 15:00-19:00 saatleri arasında Proje İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda buluşuyor.

Anahtar Kelimeler : MİNİK, RAKETLER, ALT, YAPIDAN, YETİŞİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız