HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2019 Pazar Saat: 12:10

“BUNLAR TÜRKİYE’NİN SORUNLARINI DA ÇÖZEMEZ”

17 YILDIR FINDIK SORUNUNU ÇÖZEMEDİLER DİYEN KILIÇDAROĞLU;
“BUNLAR TÜRKİYE’NİN SORUNLARINI DA ÇÖZEMEZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu’da ki programlarının ardından gittiği Giresun’da da fındık ve Fiskobirlik sorunlarını gündeminden düşürmedi.

Kılıçdaroğlu, ’17 YILDIR fındık sorununu çözemediler, bunlar Türkiye’nin sorunlarını da çözemez’ diyerek, Giresun’da STK ve Muhtarlara, iktidarın beka sorunu üzerinden oy devşirmeye çalıştığını ifade ederek; “17 yıldır fındık üreticisinin sorununu çözemediler, 17 yıl. Bu sene de taban fiyatı Kasım’ın başında, Ekim’in sonu Kasım’ın başında açıkladılar.

Zaten vatandaş elindeki fındığı sattı; açıklasan ne olur, açıklamasan ne olur? FİSKOBİRLİK’i batırdılar, alım yapamıyor FİSKOBİRLİK. 17 yıldır fındık sorununu çözemeyen bir siyasal iktidar Türkiye’nin sorunlarını çözemez” dedi.

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti; “Beka sorunu ne zaman çıkar? Türkiye üretimden koparılırsa beka sorunu çıkar. Türkiye bölgesinin her şeye rağmen en güçlü devleti, en dinamik devleti, genç nüfusu en fazla olan bir devlet. Korku üzerine siyaset inşa ediyorlar. Diyeceksiniz ki niye korku üzerine siyaset inşa ediyorlar? Niye hiç ekonomiyi konuşmuyorlar? İşsizlik dese, işsizliği önleyemedi.

Çiftçi memnun dese, çiftçi memnun değil. Karadenizli hayatından çok memnun, fındığa iyi taban fiyatı verdik dese, bu da yok. Bir de şunu düşünün, bütün Karadeniz’in düşünmesi lazım. 17 yıldır fındık üreticisinin sorununu çözemediler, 17 yıl. Bu sene de taban fiyatı Kasım’ın başında, Ekim’in sonu Kasım’ın başında açıkladılar.

Zaten vatandaş elindeki fındığı sattı; açıklasan ne olur, açıklamasan ne olur? FİSKOBİRLİK’i batırdılar, alım yapamıyor FİSKOBİRLİK. 17 yıldır fındık sorununu çözemeyen bir siyasal iktidar Türkiye’nin sorunlarını çözemez, çözemediği için de Türkiye zaten bu noktada” diye konuştu.

31 Mart seçimlerinin önemine de dikkat çeken Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında; “Hepinizin düşünmesi lazım ve dolayısıyla geçmişte AK Partiye oy veren kardeşlerim sandığa giderken oturup düşünsünler, şunu söylesinler. Arkadaş sen ne istediysen ben sana verdim, tek başına iktidar dedin verdim, cumhurbaşkanı olacağım dedin verdim, istediğin milletvekilini önümüze koydun listeyi o listeye oy verdim, ne istediysen. Kararname çıkaracağım onu da verdim benim sorunumu niye çözmüyorsun ve beni neden soğan kuyruğuna mahkum ettin diye soru sorması lazım ve vicdanının sesini dinleyerek sandığa gidip oy kullanması lazım” şeklinde konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız