HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2016 Çarşamba Saat: 10:44

BAŞKAN YILMAZ: ORDU’YU GÜLİSTANA ÇEVİRECEĞİZ

AK Parti Ordu İl Yönetim Kurulu toplantısı İl Başkanı Uğur Çelenk Başkanlığında yapıldı.
BAŞKAN YILMAZ:  ORDU’YU GÜLİSTANA ÇEVİRECEĞİZ

AK Parti Ordu İl Yönetim Kurulu toplantısı İl Başkanı Uğur Çelenk Başkanlığında yapıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Başkan Vekili Ahmet Çoruh'da katıldı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi adına yaptığı çalışmaları yönetimle paylaştı.

Başkan Yılmaz konuşmasında; “Büyükşehir Kurulalı 2, 5 yıl oldu yaptığımız çalışmalar, ortaya koyduğumuz projeler ile şu an Türkiye’de ilk 3 te olan Büyükşehiriz. Biz çalışmalarımızı hiç aksatmadan sürdüreceğiz. Akkuş’tan, Mesudiye’ye, Ünye’den, Gülyalı’ya kadar her sorumluluk bizim üzerimizdedir. Ordu’lu hemşehrilerimize ne söz verdiysek yapıyoruz hiçbir sözümüzü atlamadan yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti; “Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki; Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi “İnsan şehrin, şehirde insanın aynasıdır” Hacı Bayram-ı veli Hazretlerinin de ifade ettiği gibi insan şehri inşa ederken, aslında taşın toprağın arasında kendisini inşa eder. Gönülde her ne var ise, şehir olarak görünür. Çünkü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolanın şehir gülistan olur.

Sevgi ve aşk medeniyetimiz, tarih boyunca ruhu olan şehirler inşa etmiş; bu şehirlerden de dünyaya istikamet çizen medeniyetini beslemiştir. Güzel insanların hep güzel şehirleri olmuştur diyor büyük Veli. Ordu aşkı bizde var, Ordu sevdası bizde var, Ordu'ya gönülden bağlılığımız var. Biz Güzel Ordu’muzu hemşehrilerimiz sayesinde ruhu olan bir şehir haline getirmek, güzel bir şehir haline getirmek ve gülistana çevirmek istiyoruz” diye konuştu.

ANKARA'DA BİR DEDİĞİMİZ İKİ EDİLMİYOR

Hizmetler yapılıyor hiç merak etmeyin diyerek sözlerini sürdüren Başkan Yılmaz daha sonra şunları kaydetti; “Milletvekillerimizle, İl Teşkilatı ve 20 Belediye Başkanı ile hiç olmadığı kadar birlik ve beraberlik içindeyiz. Tam bir uyum içinde çalışıyoruz. Ankara’da bir dediğimiz iki edilmiyor. Biz bu devasa hizmetleri yaparken zaman zaman hatalarımız oluyordur. İşte burada siz yönetim kurulu arkadaşlarıma büyük görevler düşüyor. Hz. Ömer kıssasını anımsayalım.

Hz. Ömer adaletiyle nam salmış İslam devletinin ikinci halifesi. Şiddetli ve kudretli biri, Hz. Ömer (r.a.) bir gün hutbede cemaate şöyle seslendi: “Ben haktan ayrılırsam ne yaparsınız?” Cemaat içinden bir sahabe kalkarak cevap verdi: “Seni kılıcımla düzeltirim ya Ömer!” Hz. Ömer (r.a.) ellerini açarak; “Ya Rabbi Sana şükürler olsun ki, ben Senden gaflete düşersem, Senin adaletinden ayrılırsam, beni kılıcıyla doğrultacak cemaate sahibim” diye şükretti. İşte sizin her biriniz, biz adaletten ve haktan ayrılırsak, bizi uyarmanızı ve hesaba çekmenizi istiyorum, siz görevinizi yapın ki bende ALLAH’a (cc) şükredenlerden olayım.” (Haber Merkezi)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız