HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Haziran 2016 Salı

ODÜ BESYO Özel Yetenek Sınav Kılavuzu Yayınlandı

Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu’nu yayınlandı.
ODÜ BESYO Özel Yetenek Sınav Kılavuzu Yayınlandı

Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu’nu yayınlandı. Kılavuz; başvuru koşulları, ön kayıt için gerekli belgeler, sınav yeri ve tarihi, sınav uygulama koşulları bilgilerini içeriyor.

2013 yılında ilk öğrencilerini alan ve yeni eğitim döneminde ilk mezunlarını verecek olan ODÜ BESYO 2016-2017 eğitim öğretim dönemine Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’ne 40, Spor Yöneticiliği Bölümü’ne 45 ve Spor Yöneticiliği Bölümü’nün ikinci öğretimine 45 öğrenci alacak.

Mevcut öğrenci sayısı 321 olan BESYO, özel yetenek sınavı sonunda 130 öğrenci daha alarak öğrenci sayısını toplamda 451’e çıkarmış olacak. Yeni alınacak öğrenci kontenjanlarında milli takımda görev alan öğrenciler için her bölüm içerisinde erkeklerde 4, bayanlarda 2 olmak üzere toplamda 18 kontenjan bulunuyor.

Ön kayıtlar 18 25 Temmuz 2016 tarihleri arasında, Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Cumhuriyet Yerleşkesi’nde yapılacak. 27 Temmuz 2016 tarihinde başlayıp 3 gün sürecek olan özel yetenek sınavlarına başvurmak için adayların 2016 yılına ait YGS1, YGS2, YGS3, YGS4, YGS5 ve YGS6 puan türlerinin herhangi birinden en az 150 puan almış olmaları ve ön kayıtlara şahsen başvurmaları gerekiyor. Detaylı bilgi www.besyo.odu.edu.tr adresinde yer almaktadır. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : ODÜ, BESYO, Özel, Yetenek, Sınav, Kılavuzu, Yayınlandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız