HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ağustos 2017 Salı Saat: 10:57

AĞUSTOS AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2017 yılı Ağustos ayı programını oluşturdu. Sunulacak kültürel etkinliklerin yer aldığı “Ağustos 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının vatanda
AĞUSTOS AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2017 yılı Ağustos ayı programını oluşturdu. Sunulacak kültürel etkinliklerin yer aldığı “Ağustos 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının vatandaşlara dağıtımı başladı.

 

Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi “Türk Yıldızları”nın ilimiz semalarında nefes kesen bir gösteriye imza atacağı “30 Ağustos Programı”nın da bildirildiği kitapçıkta, Mimar Sinan Bilgi Evi tarafından düzenlenen yaz etkinlikleri ve Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampı faaliyetlerine de yer veriliyor.

 

Başkan Enver Yılmaz, “Ağustos 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının önsözünde şu görüşlere yer verdi:

 

En değerli varlığımız olan insanımızın yaşam konforunu artırmaya yönelik büyük yatırım hamleleri yapan bizler, geleneklerine sımsıkı bağlı olan şehrimizin dört bir yanında düzenlenen birçok köklü kültürel etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz.

 

Şenliklerin, festivallerin, turizmin başkenti Ordu’muzda en üst seviyede sunduğumuz hizmet anlayışımız doğrultusunda sanatsal, sosyal, sportif vb. nice faaliyeti titizlikle sürdürüyor, kentimizin bu anlamda yerelde, ulusalda ve uluslararası platformda her geçen gün daha da ses getirdiğini görüyoruz.

 

Gerçekleştirdiğimiz projelerle güzellikleri fırsata çeviren bir Büyükşehir Belediyesi olarak, hayata geçirdiğimiz Mimar Sinan Bilgi Evimizde düzenlediğimiz yaz etkinlikleri kapsamında drama, satranç, bilgisayar ve Kur’an-ı Kerim eğitiminden zekâ oyunlarına ve sinemaya kadar pek çok branştan şu an itibarıyla öğrencilerimiz istifade ediyor. Diğer yandan gençlerimizin ilerleyen yıllarda güzel bir anı olarak hatırlayacağı ve ender bir kamp deneyimi yaşayacağı Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampımız ile birbirinden farklı ve dopdolu etkinliklere imza atıyoruz.

 

Bu yıl Altınordu ilçemizde üçüncüsünü düzenleyeceğimiz sokak basketbolu turnuvamızla spora gönül veren kentimizde basketbolda yetenekli gençlerimize kendilerini gösterme imkânı sağlayacağız. Tüm bu etkinliklerimiz ile bölgemizin fındık mevsimi Ağustos ayında, vaktinin büyük kısmını fındık hasadıyla geçiren hemşehrilerimiz ve il dışından gelen vatandaşlarımıza, sosyal ve kültürel etkinliklerimizin yanı sıra kentimizin doğal güzelliklerinden de istifade etme fırsatı sunacağız.

 

Bu vesileyle, 15 Temmuz darbe girişimine karşı adeta destan yazan aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi “Türk Yıldızları”nın ilimiz semalarında nefes kesen bir gösteriye imza atacağı “30 Ağustos Programı”na katılımlarınızı diliyorum.

 

 

Anahtar Kelimeler : AĞUSTOS, AYI, KÜLTÜR, SANAT, TAKVİMİ, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız