HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Mart 2016 Salı Saat: 09:31

ORDU SÜNNET ŞÖLENİNE HAZIRLANIYOR

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca her yıl düzenlenen sünnet şöleninin bu yıl da yapılacağını söyledi.
ORDU SÜNNET ŞÖLENİNE HAZIRLANIYOR

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca her yıl düzenlenen sünnet şöleninin bu yıl da yapılacağını söyledi.

Muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının, belli bir program dahilinde devlet imkanları ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen toplu sünnet şöleni ile sünnet ettirildiğine dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, “Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca organize edilen ve hayırsever vatandaşlarımız ve kurumların katkılarıyla gerçekleştirilen toplu sünnet şöleni ile il genelindeki muhtaç ve ihtiyaç sahibi olan ailelerin çocukları, bir bayram havasında, şölen havasında sünnet ettirilmektedir.

Her yıl ilginin ve sayının arttığı toplu sünnet şölenimizi bu yıl da yine İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın öncülüğünde yapacağız. Temmuz ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz toplu sünnet şöleni için kayıtlar yapılmaya başlandı” dedi.

Ordulu hayırseverleri toplu sünnet şöleni için yardımda bulunmaya ve destek olmaya davet eden Vali Balkanlıoğlu, “Bu güzel ve hayırlı hizmeti, her yıl olduğu gibi Ordulu hayırsever vatandaşlarımız ve kurumlarımızın katkılarıyla gerçekleştirmeyi arzuluyoruz.

Toplu sünnet şölenimize yardım ve katkıda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, işadamlarımız, kurum ve kuruluşlarımız, Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızla irtibata geçebilir. Ayrıca, Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz Levent Özsoy, yardım ve destek çalışmalarını bizzat yürütecektir. Tüm Orduluları Temmuz ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz toplu sünnet şölenimize yardımda bulunmaya ve destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, SÜNNET, ŞÖLENİNE, HAZIRLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız