HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

DEMEK Kİ ADAMIN GÜNAHINI ALMIŞIZ…

15 Ekim 2018 Pazartesi Saat: 09:19

Ayrıntıya girmek yok. Kısaca özetleyelim.

Türkiye’de PKK ya yardım ve yataklık ettiği gerekçesiyle tutuklanan Almanya’da gazetecilik yapan kişi Almanya başbakanı Merkel’in gelmesinin ardından özel uçakla Almanya’ya gönderildi. Ne demişti sayın Cumhurbaşkanımız.” Ben görevde olduğum sürece bu adamı serbest bırakmayacağız”. Bir sürü musallacı alkışlamıştı.

Öyle ya. Yiğit. Kahraman. Kefenini her daim üstünde taşıyan dünya liderimiz dünyaya meydan okumuştu. Ama asrın liderimiz Merkel’den kumpascı Fetöcü kaçak ve kaçık savcılar Zekeriya Öz’ü ve Celal Kara’yı isteyememişti.

Yada isteyipte alamamıştı. Reza Zarrebi. Adil Öksüzü Nagehanı ozanı saymıyorum bile. Taze taze Papaz Brunsona gelelim. Bu ülkenin dibine dinamit koyan ve masum insanlarımızı polislerimizi askerciklerimizi katleden ihraç malı bir papazımız Amerika’da rus havyarı eşliğinde keyif çatarken Amerikalı bir papazı ele geçirme şansı yakaladık. Papaz Brunson..

Gene ne dedi asrın liderimiz. ”ben durdukça bu rahibi kimse alamaz. Yine bir sürü dantelciler alkışladı. Papazın suçu neydi? PKK ya yardım etmek. Fetöye yardım etmek. Terör örgütlerine yardım etmek.

Bunları işlemek suçmu. suç. Biz ne yaptık. Amerika istedi diye papazı önce özel eve özel korumaya aldık. Etle sütle yumurtayla besledik. Papazın soluk yüzüne kan geldi can geldi. Bu arada bize ne yaptılar dersiniz?.

Bize doları geçirdiler. Avroyu geçirdiler. zamları kol gibi geçirdiler. Banka faizlerinden geçirdiler. Mc Kinley”i geçirdiler.

Asrın liderimiz hiç mi bir şey yapmadı derseniz. Yaptı tabi. Kendini varlık fonunun başına damatınıda başkan yardımcılığına atadı.

Suşi somon yedi. Ejder suyu içti. Ablamız Emine hanıma üstün hizmet madalyası verildi. İlber Ortaylı. Orhan Gencebay. Hülya Koçyiğit gibi değerlerimiz işe alındı. 13 milyar maaşa başlandı.

15 Temmuz iblisleri Yunanistan’da kaçak. Gürcistan’da kaçak. Almanya’da Fransa’da kaçak. Papazın hası Pensilvanya’da ceviz kırıyor.

Ve Brunson serbest. Demek ki Brunson suçsuz.

Demekki adamın günahını almışız.

Şimdi siz hala Fetöyle mücadele edildiğine inanıyor musunuz?.

Sahi fındık hala 12 TL mi?..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları