HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

HEY YAVRUM, HEY!!! DOĞALGAZ BAŞKANLIK DÖNEMİNDE KEŞFEDİLMİŞ!

19 Ekim 2021 Salı Saat: 09:17

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada,  "Milyonlarca yılda oluşmuş doğal gazın yine bu dönem içerisinde keşfedilerek milletimizin hizmetine" sunulduğunu dile getirdi.

***

Hey yavrum hey... Şaşırıyor musunuz?

 

İBB’nin önceki gün yapılan meclis toplantısında CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, TÜGVA’ya ilişkin bir tahsis skandalını açıkladı. Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre; Balyalı’nın paylaştığı belgelere göre AKP döneminde İBB Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından Bakırköy Florya Şenlikköy Mahallesi’nde bulunan bir arazi üzerinde “Prefabrik Kapalı Spor Salonları Yapım İşi” kapsamında cami ve öğrenci yurdunun inşaatına Florya Araştırma İlim Kültür Hizmet Derneği tarafından başlandı ancak yarım bırakıldı. İBB tarafından 2015 yılında başlanan inşaat 2017 yılında tamamlandı.

 

Söz konusu dernek 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılınca yurt binası TÜGVA’ya tahsis edildi. Şu an söz konusu arazi üzerinde TÜGVA, İstanbul Florya Safahat Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu bulunuyor. Hazineye ait arazinin üzerine yapılan yurt için İBB’nin 15 milyon lira harcadığı belirtildi. 

***

Hey yavrum hey! Referansınız var mı?

TÜGVA’nın referanslı listesinde yer alanlar sessizliğini bozdu. Vakfın referanslıları arasında iki kaymakam var. Mülakatı geçemeyen M.K, “Herkes referans istiyor sadece ben istemedim ki” dedi.

Cumhuriyet'ten Tuğba Özer, eski bir çalışanın sızdırdığı Türkiye Gençlik Vakfı’na (TÜGVA) ait “kadrolaşma” listesinde kamu kurumlarına yerleştirilmek istenenler ve referans verenler ile görüştü. Bir listede yer alan 78 kişiden 2’sinin kaymakam olarak görevde olması dikkat çekerken, bazılarının hâkim, savcı, polis ve asker olarak atandığı görülüyor. Telefonla ulaştığımız kişiler söz konusu mülakatlara girdiklerini doğrularken, referans ve torpil iddialarını kabul etmiyor. 

 

M.K isimli avukat şu ifadeleri kullandı: “Başvurmuş olduğumuz sınavda aradığımız referanslardan biri TÜGVA’dan olabilir. Herkes referans istiyor sadece ben istemedim ki. Eşten dosttan referans olmalarını istedim. Onlar da belgelerde ismi geçen kişiden istemiş olabilir. Ama mülakatı geçemedim. Şu anki tüm hâkim, savcılar ve sınava girmiş avukatların hepsi referans istiyor. Keşke referans istemeden olsaydı.”

ORDU'DA GARİP AÇIKLAMA

Ordu'da düzenlenen bir toplantıya katılan kişi asla iktidarı bırakmamak lazım diyor.

Allah Allah nasıl olacak bu iş!!!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Özhaseki, ''Kötülere karşı asla iktidarı bırakmamak lazım'' dedi.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları