HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Recep Aydın

Recep Aydın

KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARIYORSUNUZ

16 Kasım 2016 Çarşamba Saat: 09:51

Kıymetli okurlarım, son günlerde sizlerden gelen mesaj ve maillerin tamamına yakını, yaşadığımız şehirdeki KİRLİLİK ile alakalı idi. Yoğun şikayetlerinizi en azından köşemden yetkililerimize duyurmak istedim.

Söze kirlilik diye başlayınca bir çoğunuz şehirdeki çöpümü kastediyorum diye kulak kabarttığınızı duyar gibiyim şuan. Kirlilik sadece çevremizin kirlenmesine denmiyor. Bahse konu olan ise, şehrimizdeki GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ…

Şehrimiz cadde ve sokakları deterjanlı, ilaçlı sularla dezenfekte ediliyor. Çöplerimiz gün içersinde belediye çalışanlarımız tarafından periyodik toplanılmakta. Fakat Belediye ekiplerimizin gün içersinde periyodik şekilde topladıkları çöplerimize geldiklerinde çıkardıkları gürültü o kadar yoğun ki, çöp toplama zamanları şehir sakinlerimiz için rutin görevden çıkıp ızdırap haline dönüşmesi halkımız arasında en önemli sıkıntıyı da beraberinde getirmiştir.

Özellikle şehrimizi kirlilikten kurtarmak için gece gündüz çalışan belediye ekiplerimiz, dikkatsizliklerinden dolayı bir diğer kirliliği de şehrimize getirmişlerdir. Ekipler görev yerlerindeki çöpleri toplamaya başladıklarında kullandıkları araçların gürültüsü yetmiyormuş gibi konteynırları tekrar yerlerine özensiz bir biçimde bırakarak çıkardıkları gürültü, yanı sırada milli servete verdikleri zararda cabası.

Şehrimiz sizlerin sayesinde temiz, gece, gündüz, yağmur, kar demeden şehrimizin temizliği için çaba harcıyorsunuz ancak vatandaşımızın hastası var mı? çocuğu var mı? diyerek düşüncesizce milli serveti dikkatsizce yerine bırakma eyleminiz, bizlere bırakın kardeşim toplamayın bu çöpleri dedirtiyor.

Bir kirlilik sayenizde ortadan kalkarken diğer kirliliğe sebep olduğunuzu düşünmüyorsunuz. Sabahın erken ,gecenin geç saatlerini kabusa çevirdiniz. Kaş yaparken göz çıkartıyorsunuz.

Altınordu Belediye yetkililerimize sesleniyorum. Sadece çevremizin kirliliği değil, gürültü kirliliğini de ortadan kaldırmak belediyemizin en önemli görevleri arasındadır. Duyarlığını bildiğim Altınordu belediye başkanı Engin Tekintaş beyin duyarlı olduğunu biliyorum. Temennim odur ki en kısa sürede gürültü kirliliği ortadan kalkacaktır.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları