HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Nisan 2018 Çarşamba Saat: 10:24

Seçimi fırsata çevirelim

Tüm Üretici Köylüler Sendikası panel çağrısını Ulubey’de üretici köylülere yaptı. Tüm Köy Sen Ordu Şube Sekreteri Tuncay Zengin, “Sorunlarımızı birlikte dillendirelim, çözüm için baskı gücümüzü kullanalım.”çağrısı y
Seçimi fırsata çevirelim

Tüm Üretici Köylüler Sendikası panel çağrısını Ulubey’de üretici köylülere yaptı. Tüm Köy Sen Ordu Şube Sekreteri Tuncay Zengin, “Sorunlarımızı birlikte dillendirelim, çözüm için baskı gücümüzü kullanalım.”çağrısı yaptı.

TESK HOTEL toplantı salonunda yapılacak olan “Fındıkta yaşanan sorunlara çözüm” konulu panel çağrılarını ilçelerde esnafları ve halk pazarlarını dolaşarak yapan Tüm Köy Sen yöneticileri sendikaya üye olmaları için de çağrı yaptılar.

            Sıkıntımızın sorumluları belli

            Tüm Köy Sen Ordu Şube Sekreteri Tuncay Zengin üreticilere seslenerek, “Fındıkta ve diğer üretimlerimizde yaşadığımız sıkıntının sorumlusu biz değiliz. Üretiyoruz, pazara getiriyoruz. Yoksullaşıyorsak, giderimizi bile karşılayamıyorsak tek sorumlu yasa yapım gücü olan hükümet ve serbest pazarın egemeni yerli ve yabancı fındık tekelleridir. Bizim eksikliğimiz bir araya gelemeyişimiz. Çözümün yolu birlikteliğimizi başarmaktan geçiyor. Bunun yolu da sendikanın güçlendirilmesidir.” dedi.

                        Zengin, yaptığı konuşmada erken seçime de değinerek, “Bizler geçim derdinde iken birdenbire erken seçim kararı alındı. Üreticiler olarak farklı farklı partilere oy veriyoruz ama bizi bir araya getiren neden daha önemli. Geçimimizi sağlamak için üretiyoruz. Emeğimizi, ürünümüzü ucuza alanlar farklı partilerdeniz diye hatta iktidar partisine oy verdik diye farklı fiyat vermiyor. Bu nedenle seçimi de kendi çıkarımıza göre fırsata dönüştürelim. Kıymetli olan oy hakkımızın değeri bilelim. Ürünümüzün değerini bulmasını sağlamak için partilerin fındık-tarım politikalarını gündemlerine almalarını sağlayalım. Bunun da tek yolu yine aynı. Bir araya gelip taleplerimizi birlikte haykırmalıyız.”dedi.

Anahtar Kelimeler : Seçimi, fırsata, çevirelim

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız