HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Mayıs 2018 Pazartesi Saat: 09:59

VALİ YAVUZ; “TARİFİ OLMAYAN BİR SEVGİ”

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, toplumumuzun temelini oluşturan aile yuvasını, fedakârlıklarıyla bir arada tutan, bir huzur adasına dönüştüren annelerimizin, bu özel gününü kutlamanın mutluluğu
VALİ YAVUZ; “TARİFİ OLMAYAN BİR SEVGİ”

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, toplumumuzun temelini oluşturan aile yuvasını, fedakârlıklarıyla bir arada tutan, bir huzur adasına dönüştüren annelerimizin, bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Vali Yavuz, mesajında; “Tarifi olmayan bir sevginin ve şefkatin timsali olan, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartmayan annelerimiz; bizleri dünyaya getiren, hayatımız boyunca en büyük destekçimiz olan, yegâne varlıklarımızdır” dedi.

 

Anne, sadece insanı dünyaya getiren değil, aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir diyen Vali Yavuz; “Sevgilerin en derini ile evladına hayatın ilk kazanımlarını vererek, sağlıklı bir toplumun oluşmasına katkı sağlayan annelerimize ne kadar müteşekkir olsak azdır.

 

Onları başımıza taç etmek ve gönüllerini hoş tutmak, bizler için bir görevdir. Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzelliklerden yana yol gösteren annelerimizi, sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri göstermeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin, “Anneler Günü”nü en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : VALİ, YAVUZ;, “TARİFİ, OLMAYAN, BİR, SEVGİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız