HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 09:54

SAĞLIK EKİBİ İFTARDA BULUŞTU

İl Sağlık Müdürlüğü ekibi sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz ve Eşi, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Mesut Saka, Personel Hizmetleri Ba
SAĞLIK EKİBİ İFTARDA BULUŞTU

İl Sağlık Müdürlüğü ekibi sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz ve Eşi, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Mesut Saka, Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Murat Yavuz Ladikli, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Özkan Yazıcı, Ordu Devlet Hastanesinde düzenlenen iftar yemeğinde hastane çalışanlarına eşlik etti.

İftar yemeğinin ardından yoğun bakımda yatan hasta ve hasta yakınlarına acil şifa dileklerinde bulunan Sağlık Müdürlüğü Ekibi ve Hastane Yöneticileri, yoğun bakım hizmetlerindeki kalitenin artırılması için gerekli değerlendirmelerde bulundu. Hasta, hasta yakını ve çalışanların konforunun, sağlıkta dönüşümün önemli bir parçası olduğuna değinen Sağlık Müdürlüğü Ekibi, önümüzdeki süreçlerde tam gayretle hizmetlerine devam edeceklerini dile getirdi. 

Ziyarette ayrıca, şehirde yapılamayan A grubu ameliyatların yapılabilmesi için gereken altyapıların sağlanmasının talimatları verildi. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp üzerine sertifikası olan hekimlerin de aktif olarak mesleğini icra için destekçileri olduklarını belirten Sağlık Müdürlüğü Ekibi, her şey Ordu için diyerek, çalışanlarla tek tek tokalaştıktan sonra kurumdan ayrıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : SAĞLIK, EKİBİ, İFTARDA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız