HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 11:04

YILMAZ, “BÜYÜKŞEHİR SÖZ VERDİYSE YAPAR”

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde düzenlediği iftar programları Kabadüz ile devam etti. Kabadüz’de iki binin üzerinde vatandaşın katılımıyla düzenlenen iftar programında konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, “Yerel yatırımlarl
YILMAZ, “BÜYÜKŞEHİR SÖZ VERDİYSE YAPAR”

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde düzenlediği iftar programları Kabadüz ile devam etti. Kabadüz’de iki binin üzerinde vatandaşın katılımıyla düzenlenen iftar programında konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, “Yerel yatırımlarla ilgili hiç endişeniz olmasın. Büyükşehir Belediyemiz verdiği her sözü şimdiye kadar yaptı ve bundan sonra da yapmaya devam edecek” dedi.

 

Başkan Yılmaz, iftar programı öncesinde vatandaşlara hitap ederek Büyükşehir Belediyesinin Kabadüz ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgi verdi. İlçede ulaşımdan suya ve turizmden kültürel birçok önemli projeye kadar yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Yerel yatırımlarla ilgili hiç endişeniz olmasın. Büyükşehir Belediyemiz verdiği her sözü şimdiye kadar yaptı ve bundan sonra da yapmaya devam edecek” diye konuştu.

 

YATIRIMLAR BÖLGEYİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEK

 

Çambaşı Yaylası’nda yapımı tamamlanan kayak tesisi ve önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan 5 yıldızlı otel projesiyle birlikte bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Kabadüz Kayak Tesisimiz tamamen hizmete girdi. İlk başlarda benim dahi tesis çalışmaz diye endişem vardı ancak bu sene kar yağışı az olmasına rağmen, pist kar olduğu hafta sonlarında %100 dolulukla hizmet verdi.

 

Önümüzdeki sene bu hizmet daha da iyi olacak. Hemen kayak tesisinin yanında Büyükşehir Belediyemiz ve Ordulu iş adamlarımızın birlikteliğiyle hayata geçireceğimiz 5 yıldızlı otel projemiz var. Allah izin verirse haziran ayı içerisinde bu projemizin temelini atıyoruz. Bu otelin yapımı tamamlandığında diğer konaklama tesisleriyle birlikte Çambaşı Yaylamız yazın ve kışın gidilebilen, konaklanabilen bir turizm merkezi haline gelecek. Ömrü olanlar görecek, Çambaşı ve Kabadüz ileride Türkiye’nin cazibe merkezlerinden biri haline gelecek” dedi.

 

ORDU’DA BİR İLK: KÜLTÜR MERKEZİ VE BELEDİYE HİZMET BİNASI PROJESİ

Başkan Yılmaz, kültür merkezi ve belediye hizmet binasından oluşan çok amaçlı bir projeyi ilk defa Kabadüz ilçesinde hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Kabadüz Kültür Merkezi ve Belediye Hizmet Binası, Ordu’da en hızlı ilerlediğimiz bina yapımlarından biri. Şu anda çalışmalarımız %50 seviyesine gelmiş olup, yılsonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Yaklaşık 4,5 milyon TL’ye mal olacak projemizi, Ordu genelinde ilk defa kültür merkezi ve belediye hizmet binası olarak Kabadüz’ümüzde uyguluyoruz” şeklinde konuştu.

 

ULAŞIM KONUSUNDA KABADÜZ’DE MUAZZAM BİR ÇALIŞMA VAR

İlçe genelindeki ulaşım yatırımlarına da değinen Başkan Enver Yılmaz, “Kabadüz ilçemizin en önemli sorunları yol ve su. Yol konusunda ilçemiz genelinde muazzam bir çalışma var. Göreve geldiğimiz günden bu yana 11 km sıcak asfalt ve 66 km sathi asfalt olmak üzere 77 km sıcak asfalt ve sathi asfalt yol çalışması yaptık. 1,7 km yolda beton yol çalışması gerçekleştirdik. 2018 yılında ise 9 km sıcak asfalt ve 129 km sathi asfalt yol olmak üzere 137 km yolu daha ulaşımda konforlu bir hale getireceğiz. 2 km uzunluğunda yol da daha beton yol çalışması yaparak vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtaracağız” dedi.

 

İÇME SUYUNA 33 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Başkan Yılmaz, içme suyuyla da ilgili 33 milyon TL tutarında yatırım gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “İçme suyu ile ilgili sorunları çözmek amacıyla 4 yılda 1 milyon TL su parası topladığımız Kabadüz ilçemizde 33 milyon TL’lik yatırım yaptık. İlçedeki su sorununu büyük oranda ortadan kaldıracak şekilde Horlak’tan su getiriyoruz. Bu suyu Çambaşı’na kadar indirdik ve şimdi de Yokuşdibi’ne indiriyoruz. Akabinde Kabadüz’ün Altınordu ilçesine sınır olan susuz mahallelerine hatta Altınordu’nun bazı mahallelerine suyu ulaştıracağız. Bu yatırımlarla birlikte su konusunda da üzerimize düşeni yapmış olacağız” diye konuştu.

 

ORDU-KABADÜZ KARAYOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Karayolları tarafından yapılan Ordu-Kabadüz karayolundaki çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Enver Yılmaz, “Melet Irmağı boyunca gelerek Kabadüz ilçemize ulaşımı sağlayacak olan yeni karayolu güzergahımız üzerindeki çalışmalar devam ediyor. Devasa taş duvar imalatını hepiniz görüyorsunuz. Bu ana yoldaki çalışmalar bittiğinde Kabadüz Ordu’nun en güzel ilçelerinden biri haline gelecek” dedi.

 

KABADÜZ HER ZAMAN DESTEK OLDU

Başkan Yılmaz Kabadüz ilçesinin kendilerine her zaman destek olduğunu ifade ederek, “AK Parti kurulduğu günden bu yana Kabadüz ilçemiz bize her zaman destek olarak %70’in üzerinde oy verdi. Önümüzde de önemli bir seçim var. Ben Kabadüzlü hemşehrilerimin Sayın Cumhurbaşkanımıza olan muhabbetini biliyor, bu seçimlerde de bizi ve Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : YILMAZ, “BÜYÜKŞEHİR, SÖZ, VERDİYSE, YAPAR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız