HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Haziran 2018 Çarşamba Saat: 10:45

“BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Ordu Mali Müşavirler Odası iftar yemeğinde bir araya geldi.
“BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Ordu Mali Müşavirler Odası iftar yemeğinde bir araya geldi. Aktuğ Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Oda Başkanı Bahadır Baş, Ordu Defterdarı Kemalettin Işık, Defterdar Yardımcısı Mustafa Yılmaz Şimşek, Boztepe Vergi Dairesi Müdürü Cabir Akın, Köprübaşı Vergi Dairesi Müdürü Tamer Yurtseven,İşkur İl Müdürü İsa Kaymak, Giresun SMMM Odası Başkanı Fikri Çalçalı, Giresun SMMM Odası Sekreteri Ziya Aydın,E. Vergi Başmüfettişi YMM Burhan Düz, E. Vergi Başmüfettişi YMM İrfan Vural, Vergi Müfettişi Kemal Bahar ve Tülay Huri Aksu, Kurucu Oda Başkanı Orhan Ümit Felek, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, meslek mensupları, stajyerler ve aileleri katıldı.

İftar programına katılanlara teşekkürlerini ileten Oda Başkanı Bahadır Baş;“Birlik, beraberlik içerisinde bu akşam buradayız. Bizler çok büyük bir aileyiz. Bu birliktelik bizleri çok güçlü kılıyor. Ramazan demek oruç tutmak aç kalmak demek değildir. Kinden öfkeden, nefretten, yalan konuşmamaktan, sahte işler yapmaktan uzak durmaktır. Ramazanı sadece yemek, içmemek olarak düşünmek onun mana ve anlamını kavrayamadığımız gösterir. Bu anlamda mübarek Ramazan bayramınızı şimdiden kutluyor, dualarınızın kabul olmasını diliyorum. Bir arada olup bu birlikteliği sahip çıktığınız sürece Ordu Odası her platformda başarıyla, saygıyla, sevgiyle anılacaktır. Sizler sahip çıktığınız müddetçe bu birliktelik ruhuyla daima önemli işlere imza atacağız. Bizler çok önemli bir sorumluluğun içerisindesindeyiz. 81 milyonun hak ve hukukunu taşıyarak vergi beyannameleri, SGK beyannameleri hazırlayarak kamunun gelirlerine ulaşmasına en büyük etkeniz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ramazan ayına bu özelliği yaraşır biçimde bir arada olmaktan mutluyuz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Dualarınız kabul olsun. Aramızdan ayrılanları rahmetle anıyor hepinize afiyet olsun. Hayırlı ağız tadı ile güzel ramazanlar diliyorum.” dedi.

Ordu Defterdarı Kemalettin Işık;‘‘Hepinizin Ramazan’da tutuğu oruçlar kabul olsun. Böyle bir iftar gününde birlikte birlikte olmaktan gerçekten haz aldık, mutlu olduk. Sayın Bahadır Bey’in yapmış olduğu bu tür organizasyonların hemen hemen hepsine davet ediyor, bu tür etkinlikleri kaçırmamaya çalışıyorum. Mali müşavirler maliyeyle gerçekten bir aile gibiler. Sizlerle birlikte olmaktan, çalışmaktan gerçekten çok mutluyum sizinle birlikte çok anlayışlı bir kesim gördüm. Ordu’da mali müşavirlerin çok büyük desteklerini gördüm, bizlere yardımcı olduğunuz için özellikle aramızda bir bağ oluşturduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Meslekte 28 yılını tamamlamış olan SMMM Ekrem Keleş’e mesleğe vermiş olduğu emek ve katkılarından dolayıOrdu Defterdarı Kemalettin Işık tarafındanteşekkür plaketi takdim edildi.

 

Anahtar Kelimeler : “BİZ, ÇOK, BÜYÜK, BİR, AİLEYİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız