HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Temmuz 2018 Pazartesi Saat: 09:11

“MUHTARLIK GÖNÜL İŞİDİR”

2019 yerel seçimlerinde Altınordu Şarkiye Mahallesi muhtarlığı için seçmen huzuruna çıkacak olan genç aday Emre Yayla, muhtarlığın bir meslekten öte gönül işi olduğunu söyledi. Mahalle halkından muhtarlık için destek beklediğini yi
“MUHTARLIK GÖNÜL İŞİDİR”

2019 yerel seçimlerinde Altınordu Şarkiye Mahallesi muhtarlığı için seçmen huzuruna çıkacak olan genç aday Emre Yayla, muhtarlığın bir meslekten öte gönül işi olduğunu söyledi. Mahalle halkından muhtarlık için destek beklediğini yineleyen Yayla, yenilikçi bir anlayış ile seçmenin gönlünde yer edinmeye talip olduğunu vurguladı.

Gösterdiği cesaret örneği ile gençlere de siyasete atılma konusunda ışık olan 32 yaşındaki muhtar adayı, gelişen teknoloji ve medeniyet adımlarına ayak uydurarak halkın sorunlarına en hızlı şekilde cevap olabilme arzusunda olduğunu ifade etti.

“Biz susacağız, hizmetlerimiz konuşacak” sloganıyla seçim çalışmalarını şimdiden başlatan genç muhtar adayı Yayla, insanlara faydalı olmak üzere yola çıktığını ve bu yolda destek beklediğini söyledi.

 

Gazetecilere demeç veren Şarkiye Mahallesi muhtar adayı Emre Yayla, açılamasında şu ifadelere yer verdi.

“Adım attığım bu yolda, yanımda olanları görmek beni mutlu etti. Henüz seçim çalışmalarına yeni başladık. Önümüzde tarih olara uzun ama siyasi arenada kısa bir süre var. Mahallemiz bizi tanıyor, biliyor. Elbette ki genç olmamız bakımından mahalle büyüklerimizin belli bir oranı şahsımı tanımayabilir. Kendilerini tek tek ziyaret edeceğim Allah’ın izniyle. Ben istiyorum ki; halkımızın da desteği ile gönül işiyle yapılması gereken muhtarlık vazifesine gelebilme ve yine yapacağımız başarılı işler ile halkımızın gönlünde yer edinmek. Dediğim gibi, muhtarlık gönül işidir.

 

“SÖZ VERMİYORUZ, ALTI DOLU İŞLER BAŞARMAK İSTİYORUZ”

Yayla, “Biz oturmak için değil, vatandaşa, mahallemize faydalı olmak için bir yola çıktık. Kenarda durmak bize yakışmaz. Söz vermiyoruz biz. Sizlerin desteğiyle icraatlerimizi gerçekleştirerek altı dolu sözler söylemek istiyoruz. Telefonumuzun her an açık olması bizde bir sözdür.” açıklamasında bulundu.

 

 

“MAHALLEMİZDEN DESTEK BEKLİYORUM”

 

“Biz sizlere faydalı olmak için çıktık bu yola.” diyen genç muhtar adayı;

“icraatlerimizle sizlerin sevgisini kazanarak ve her şeyi sizlerle başarmak için mahallelimizden ve sevenlerimizden destek bekliyorum” ifadelerine yer verdi. Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi muhtar adayı Emre Yayla, renkli siması ile Ordu’nun tanınan isimlerinden.

 

24 Haziran genel seçimlerinin güven ortamı içinde tamamlandığını ifade eden Emre Yayla, mahalli idareler seçimlerinin de aynı havada tamamlanması temennisinde bulundu.   

 

Anahtar Kelimeler : “MUHTARLIK, GÖNÜL, İŞİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız