HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Temmuz 2018 Perşembe Saat: 10:10

SÜLEYMAN FELEK VE KÖPRÜBAŞI’NA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaşam konforunu yükselten projeleri arasında yer alan Süleyman Felek Caddesi ve Köprübaşı Meydanı açılış töreni dün akşam saatlerinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Altınordu ilçesinde çalışmal
SÜLEYMAN FELEK VE KÖPRÜBAŞI’NA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaşam konforunu yükselten projeleri arasında yer alan Süleyman Felek Caddesi ve Köprübaşı Meydanı açılış töreni dün akşam saatlerinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan “Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi” dün Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve STK’lar ve vatandaşların katılımıyla hizmete açıldı.

Büyüyen ve gelişen Ordu, insan ve çevre dostu, estetik ve modern bir marka şehir olma yolunda önemli mesafeler katetmeye devam ediyor. Altınordu ilçesinde Süleyman Felek Caddesi ile halkın buluşma noktası Köprübaşı Meydanı artık modern bir görünüme kavuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Köprübaşı Meydanı’nda “Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi”nin açılış törenini gerçekleştirdiklerinin sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Başkan Yılmaz, Ordu’lu Ünlü Sanatçı Gülşen’in açılış töreni için Ayışığı Meydanı’nda vereceği konsere de tüm vatandaşları davet etti ve bu mutluluğu birlikte yaşamak istiyoruz diyerek açılış kurdelasını protokol mensupları ile birlikte kesti.

ORDU ESTETİK VE MODERN BİR MARKA ŞEHİR OLUYOR

Vatandaşların yaşam konforunu yükseltecek projeleri tamamlayarak hizmete sunduklarına vurgu yapan Başkan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada; “Karadeniz Bölgemizin parlayan yıldızı Ordu, Büyükşehir Belediyemizle bugüne kadar görmediği kentsel dönüşüm projelerine ev sahipliği yapıyor, insan ve çevre dostu, estetik ve modern bir marka şehir oluyor.

Büyükşehir olarak, diğer ilçelerimizde olduğu gibi Altınordu’da da sosyal hayatın en yoğun yaşandığı cadde, sokak ve meydanlarda takdir gören çalışmalara imza atıyor, halkımızın yaşam konforunu artırıyoruz.

Hazırlanan projeyi hayata geçirerek Süleyman Felek Caddemizi altyapısı dâhil sil baştan düzenledik. Üzerinde bulunan 135 binanın dış cephesini iyileştirerek caddemizin güzelliğine güzellik kattık. Köprübaşı Meydanı’mızı modern bir görünüme kavuşturarak ortak bir yaşam alanı oluşturduk” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Yılmaz ve protokol üyeleri, sanatçı Gülşen’in Ayışığı Meydanında ki verdiği konser alanına geçtiler. Yoğun bir kalabalığın sağlandığı konserde ise Gülşen, performansıyla hayranlarını coşturmayı başardı. İlerleyen saatlere kadar süren konser sonrasında da Başkan Yılmaz, sanatçı Gülşen’e çiçek takdim ederek, geceye sağladığı katkıdan dolayı kendisine ve ekibine teşekkür etti.

Ordu’da olmaktan her zaman mutluluk duyduğunu ifade eden Gülşen ise, her zaman Orduluların emrinde olduğunu söyleyerek, Ordu’nun kültür ve sanat etkinlikleriyle her geçen yıl yaşam konforunun daha da artacağını söyledi. Kendisine gösterilen ilgiye de kayıtsız kalmayan Gülşen, konser sonrasında bütün hemşerilerine de teşekkür etti.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız