HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ağustos 2018 Perşembe Saat: 10:16

Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmelerini sağlamak amacıyla, düzenli olarak yapılan “Halk Günü” toplantısı, Vali Vekili Ekrem Ballı başkanlı
Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmelerini sağlamak amacıyla, düzenli olarak yapılan “Halk Günü” toplantısı, Vali Vekili Ekrem Ballı başkanlığında yapıldı.

Ordu Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısına, bazı kurum yöneticileri ile 66 vatandaşımız katıldı.

Vali Vekili Ekrem Ballı toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşlar tarafından iletilen sorun, şikâyet ve isteklerin ilgili kurum tarafından değerlendirileceğinin altını çizerek, “Valiliğimize müracaat etmiş olan 66 vatandaşımızın taleplerini bizzat dinlemek üzere bu toplantıyı düzenledik. Vatandaşlarımızın taleplerini, şiyaketlerini birebir kendilerinden dinledikten sonra, ilgili daire müdürüyle kendilerini irtibatlandırmak suretiyle sorunlarına çözüm yolu bulmaya çalışacağız. İnşallah faydalı bir toplantı yaparız” diye konuştu. 

Vatandaşlar tarafından kendisine iletilen konuları tek tek  not alan Vali Vekili Ballı,  toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine de talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikayet ve taleplerine çözüm bulunmasını istedi.

 

 




 

Anahtar Kelimeler : Halk, Günü, Toplantısı, Yapıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız