HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mayıs 2016 Perşembe Saat: 07:49

ODÜ’de Klarnet Resitali

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Okan Sağlambilen ve Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Vasıf Hasanoğlu tarafından Üniversitemizin ev sahipliğinde “Klarnet Re
ODÜ’de Klarnet Resitali

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Okan Sağlambilen ve Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Vasıf Hasanoğlu tarafından Üniversitemizin ev sahipliğinde “Klarnet Resitali” gerçekleştirildi.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Ahmet Akın Varıcıer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Deniz Aydar, ODÜ akademik ve idari personelleri ile öğrenciler katıldı.

Resitalde dünyaca ünlü Fransız besteci ve piyanist Saint Saens, Alman besteci ve müzik eleştirmeni Robert Schumann, Alman besteci Carl Sitamitz ve Fransız besteci Daniel Auber’in eserleri seslendirildi. Resitalin ardından söz alan Dekan Prof. Sabri Yener, konuşmasında, resitalin yeni Müzik ve Sahne Sanatları binası konser salonunda yapılan ilk etkinlik olmasından dolayı heyecan duyduklarını ifade etti.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinin bu tür etkinliklerde Üniversitenin lokomotifi görevini gördüğünün ve yapılan resitalin Ordu Üniversitesi 10. kuruluş yıl dönümünün son etkinliği olduğunun altını çizen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Noyan, “Üniversitemizin 10. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde emeği geçen herkese ve klarnet resitalini gerçekleştiren Doç. Dr. Vasıf Hasanoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Okan Sağlambilen’e şahsım ve Üniversitemiz adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Resital ile ilgili duygularını paylaşan Vali Yardımcısı Ahmet Akın Varıcıer,”Öncelikle Ordu Üniversitesi’nde böylesine kaliteli ve donanımlı akademisyenler tarafından eğitim gören öğrencilerin çok şanslı olduğunu belirtmek istiyorum. Eminim öğrenciler eğitimlerini tamamladığında yollarına daha sağlam adımlarla devam edecekler. Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi yeni binasının akademisyen ve öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bizlere bu akşam güzel bir müzik ziyafeti veren hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Program, Vali Yardımcısı Ahmet Akın Varıcıer’in Yr. Doç. Dr. Okan Sağlambilen’e ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan’ın Doç. Dr. Vasıf Hasanoğlu’na çiçek takdim etmesinin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : ODÜ’de, Klarnet, Resitali

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız