HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Eylül 2018 Salı Saat: 10:02

ÖCELİLİLER; “ASFALT KONUSUNDA SABRIMIZ TÜKENDİ”

Ordu’nun en büyük mahallelerinden birisi olan Öceli’de asfalt hayali yine bir başka bahara kaldı. Yaklaşık 25 köyü birbirine bağlayan anayolun neredeyse yarım asırdır asfalt yüzü görmediği ortaya çıktı. Sürekli bozulan mevcut anay
ÖCELİLİLER; “ASFALT KONUSUNDA SABRIMIZ TÜKENDİ”

Ordu’nun en büyük mahallelerinden birisi olan Öceli’de asfalt hayali yine bir başka bahara kaldı. Yaklaşık 25 köyü birbirine bağlayan anayolun neredeyse yarım asırdır asfalt yüzü görmediği ortaya çıktı. Sürekli bozulan mevcut anayolun asfaltı ise bugüne kadar hep yama yapılarak geçiştirilmiş.

Eğitim Araştırma Hastanesi sırtından başlayarak Çavuşlar-Burhanettin sapağına kadar olan 2.5-3 kmlik yol ve Devlet Hastanesi güzergahtan aynı sapağa kadar olan her iki anayolun asfaltlanmamasına gerekçe olarak da Doğalgaz çalışmalarının başlanacağına söylenilmesi olmuş.

Aradan geçen bunca yıla rağmen ne doğalgaz çalışmalarına ne de asfalt çalışmalarına başlanıldığını söyleyen Öcelililer, Büyükşehir Belediyesinden son kez talepte bulunduklarını ifade ederek; “Her iki devlet hastanesinden mahallemize bağlanan anayol yaklaşık 25 köye hizmet vermektedir. Köylerin yolu yapıldı, köy yollarının ara bağlantılı yolları yapıldı. Ancak bizim mahallemizin anayolu bir türlü yapılmadı. 50 yıldır aynı yol, aynı asfalta talim ediyoruz. Birisi veya birileri artık sesimizi ve talebimizi duysun. Araçlarımız sürekli hasar görüyor. Bu da bir milli servet kaybıdır. Artık asfalt konusunda sabrımız tükendi” diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Öceli Mahallesi Muhtarı Okay Yatağan ise gazetemize verdiği bilgilendirmede; “Ordu, Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra sürekli bu anayolumuzun asfaltlanması için sürekli dilekçeler verip başvurularda bulunduk. Ancak her seferinde daire başkanlığından bir türlü onay çıkmadı. Son zamanlarda da doğalgaz bahanesi çıkarıldı. Ya gelip doğalgaza başlasınlar ya da asfalta başlasınlar. Alt yapıdan da, üst yapıdan da belediyeden eser yok.

Devlet Hastanesi, Orta Sokak, Çavuşlar sapağı güzergahında ne zaman doğalgaz çalışması yapılacak onu bile bilmiyoruz. Her bir yetkilinin ağzından türlü türlü bahaneler çıkıyor. Biz yine ümidimizi korumaya çalışıyoruz. Yolumuzun altı sağlamdır. Büyükşehir Belediyemiz burada 10 cm yüksekliğinde asfalt dökse yol yine canlanır. Yolda kazınacak veya her hangi bir zahmetli işte yok zaten. Olursa mahalle sakinlerimizde belediyeye yardımcı olur. Son kez bir ricada daha bulunuyoruz. Bizi ihmal etmesinler, yolumuzu yapsınlar” dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız