HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Kasım 2018 Salı Saat: 08:21

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında dezavantajlı okullarda sağlık okuryazarlığını artırmaya yönelik “Her Şeyin Başı Sağlık” eğitimleri, Akkuş ilç
HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

           

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında dezavantajlı okullarda sağlık okuryazarlığını artırmaya yönelik “Her Şeyin Başı Sağlık” eğitimleri, Akkuş ilçesi Salman Ortaokulu, Aybastı ilçesi Alacalar Şehit Yener Şahin Ortaokulu,   Mesudiye ilçesi Topçam Ortaokulunda gerçekleştirildi.

“Her Şeyin Başı Sağlık” eğitimleri ile üç okuldan toplam 378 öğrenciye ulaşıldı. Velilerin de katıldığı eğitim programı içerisinde “Akılcı İlaç Kullanımı”, “Ağız ve Diş Sağlığı”, “Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS)”, “Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri”, “Aşının Gerekliliği ve Faydaları”, “112 Acil Yardım Hattı”, “Obezite, Kronik Hastalıklarla Mücadele ve Sağlıklı Beslenmenin Önemi”, “Sağlık Taramalarının Önemi”, “Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM)” konularına yer verildi. 

Öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı. Eğitim sonrasında tüm öğrencilere İl Sağlık Müdürlüğünce hazırlanan çeşitli hediyeler verildi, bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : HER, ŞEYİN, BAŞI, SAĞLIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız