HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Kasım 2018 Cuma Saat: 09:04

ÖZCAN; “KABADÜZ OLGUNLAŞACAK”

Kabadüz Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Ordu’lu işadamlarından Olgun Özcan, Kabadüz Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
ÖZCAN; “KABADÜZ OLGUNLAŞACAK”

Kabadüz Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Ordu’lu işadamlarından Olgun Özcan, Kabadüz Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Ordu’nun Kabadüz İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Özcan, 31 Mart 2019 Mahalli ve Yerel İdareler Seçimlerinde kendisine destek ve görev verildiği takdirde Kabadüz’ün hizmetler noktasında olgunlaşacağını ve Çambası Yaylasının da projeleri ile şahlanacağını söyledi.

Özcan, adaylık başvurusunun ardından yaptığı açıklamada; “Ben Kabadüz İlçemizde iki dönem 2004 ve 2014 yılları arasında Gülpınarı köyünde muhtarlık yaptım. Bu süre içerisinde Kabadüz Muhtarlar Derneğini kurdum. Dernek Başkanlığı yapmaktayım. Ordu ilinde bir çok derneğin faal üyeliğini yürütmekteyim. Aynı zamanda halen Kabadüz Belediyesi Meclis Üyeliğini ifa etmekteyim. İş hayatımı hem Ordu’da hem de Kabadüz’de sürdürmekteyim. Mensubu bulunduğum AK Partiden şimdi ilçeme ve ilimize hizmet etme noktasına elimi taşın altına koyma mecburiyeti hissettiğim için bu göreve talip oldum” dedi.

“ARTIK KABADÜZ’ÜN OLGUNLAŞMASI GEREKİYOR”

Özcan, açıklamasının devamında ise; “31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler genel seçimlerinde AK Parti’den Kabadüz Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu tüm teşkilat mensuplarımızın, çok değerli Kabadüz’lü hemşerilerimiz ile 19 mahalle muhtar arkadaşlarımızın olurunu alarak bu ulvi göreve talip oldum.

“TURİZM DENİNCE AKLA KABADÜZ GELECEK”

Hep birlikte ideallerimiz var, hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Artık Kabadüz’ün olgunlaşması gerektiğine kanaat getirerek yolumuza kesintisiz devam ediyoruz. İlçemize yapmayı düşündüğümüz yatırımlarla alakalı ortaya koyacağımız projelerle Ordu’da turizm denince ilk akla gelinecek noktanın Kabadüz olacağını hedefleyerek gövdemizi bu yola koyduk.

“ÇAMBAŞI, KÜÇÜK PALANDÖKEN, KÜÇÜK ULUDAĞ OLACAK”

Ayrıca Çambaşı Yaylamızı ve Kayak Merkezimizi küçük bir Palandöken veya küçük bir Uludağ yapmak için projelerimizle birlikte hazır bekliyoruz. Çambaşı’nda bir kayak okulu ve kayak sporcusu yetiştirmeyi de ayrıca hedefliyoruz. Bunun yanı sıra doğa turizmine yönelik ne varsa ilçemize ve Çambaşı Yaylamıza ivedilikle kazandırmak adına 7/24 çalışacağımızın sözünü şimdiden ve peşinen vermiş ve taahhüt etmiş bulunmaktayız.

“YERİN ALTINDA VE ÜSTÜNDE NEYİMİZ VARSA GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK”

Kabadüz’de yerin altında ve üstünde ne cevherimiz var ise hepsini bir bir gün yüzüne çıkaracağız. Makus talihimizi mutlaka bu kez yıkacağız. Ben teşkilatımızdan, hemşerilerimizden ve özellikle de birlikte mesai yaptığımız muhtar arkadaşlarımızdan aldığım desteği Allah katında asla boşa çıkarmayacağıma inanıyorum.

“GÖNÜLLERİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Kabadüz’de ayrımcılığa, ötekileştirmeye, benden olan, benden olmayan zihniyetine asla ve kata prim ve izin vermeyeceğim. Bu zihniyetleri de kimse aklının ucundan bile geçirmesin. Gönüllerin Belediye Başkanı olma şiarı ve düsturu ile canla başla bu yola başımızı koyduk. Teşkilatımızın da oluru ve desteği tecelli ederse herkese ve her mahallemize eşit bir şekilde hizmet edeceğimize de kimse şüphe duymasın. Kazanan mutlaka Kabadüz olacaktır” diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler : ÖZCAN;, “KABADÜZ, OLGUNLAŞACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız