HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 09:59

CHP’Lİ AKDENİZ, SAHADAN AYRILMIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Akdeniz, Sivil Toplum Örgütleri ve mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ziyaretleri çerçevesinde son olarak Teyneli Mahallesini ziyaret eden Akdeniz, Teyneli m
CHP’Lİ AKDENİZ, SAHADAN AYRILMIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Akdeniz, Sivil Toplum Örgütleri ve mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Ziyaretleri çerçevesinde son olarak Teyneli Mahallesini ziyaret eden Akdeniz, Teyneli mahallesi muhtarı İsmail Karadağ ve vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Ayrıca Teyneli köyü eski Muhtarı Halis Çağlayan’ı da evinde ziyaret etti.

Ziyaretlerine STK’larla devam eden Akdeniz, ilk olarak Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Ordu Şubesi Başkanı Selma Gülseren ve yönetimini ziyaret etti. Akdeniz, burada TSD Ordu Şubesi Başkanı Selma Gülseren ile engelli vatandaşların sorunları ve çözüm konuları hakkında görüş alış verişinde bulunarak aldığı notlarla sorunların çözümü noktasında takipçi olacağının sözünü verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gülseren’de sorunlarına duyarlılık ve hassasiyet gösteren Akdeniz’e teşekkür ederek seçim takvimi sürecinde başarılar diledi.

Ziyaretlerin ikinci ayağında Ordu Engelliler Derneği Başkanı İmdat Aktaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Akdeniz, burada da başkan İmdat Aktaş ile istişarelerde bulundu. Ordu Engelliler Derneğinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin de takipçisi olacağının sözünü veren Akdeniz, akabinde de Ordu Kadını Güçlendirme Derneği Başkanı Mehtap Yuva ve kurul üyeleriyle bir araya geldi.

Kadınların siyasette ve yerel yönetimlerde aktif görevlerde eşit şekilde görev almalarını her fırsatta dile getiren Akdeniz, ziyaretinde Ordu Kadını Güçlendirme Derneğinin bu alanda da önemli rol ve görevler üstlendiğine dikkat çekerek, kadınlara ekonomik, siyasal ve yerel yönetimler de önemli destekler verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Ordu Kadını Güçlendirme Derneği Başkanı Mehtap Yuva’da, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek Akdeniz’in samimiyetine tam güveninin olduğunu dile getirerek başarılar diledi.

Akdeniz, ziyaretlerinden arta kalan zamanlarda da partisinin ilçe ziyaretlerine katılarak diğer adaylara da destek vermeyi sürdürmesi ile ayrıca dikkat çekiyor ve takdir topluyor. 31 Mart’ta kazanan tarafın CHP olacağına ve CHP ile birlikte Ordu olacağına inandığını kaydeden Akdeniz, kendisine görev verildiği takdirde parti tabanının yanı sıra kamuoyundan da aldığı destek ve güveni asla boşa çıkarmayacağını söyledi.

 

Anahtar Kelimeler : CHP’Lİ, AKDENİZ, SAHADAN, AYRILMIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız